Volvo Bus Loan

Financiële lease

Koop uw voertuig. Spreid uw afbetalingen. Betaal via periodieke afbetaling dankzij onze financieringsoplossingen die opgenomen worden in uw balans. Een slimme keuze als u niet al uw kapitaal ineens wilt investeren. Zowel de lening als het voertuig wordt dan opgenomen in uw balans.

U bent direct de eigenaar

U bent direct de eigenaar

Financiële lease is zoals een gewone lening. Zowel de lening als het voertuig wordt opgenomen in uw balans. Vanaf het begin van het contract bent u de eigenaar van het voertuig. De belastingvoordelen zijn ook meteen aftrekbaar. Aan het einde van het contract is de lening volledig afbetaald, maar heeft uw Volvo nog een restwaarde die u kunt gebruiken bij de aankoop van een nieuw voertuig.

  • U bent direct eigenaar
  • Uw Volvo wordt in uw balans opgenomen bij de activa
  • Vaste afbetalingen voor accuraat budgetbeheer
  • Belastingvoordelen

Gerelateerde onderwerpen

FINANCIËLE LEASE MET KOOPOPTIE

FINANCIËLE LEASE MET KOOPOPTIE

Financiële lease met Koopoptie is een betaalbaar financieringspakket aangepast aan de cashflow van uw bedrijf. Het staat garant voor flexibel eigendom en levert onmiddellijk voordelen in cashflow op.

Financiële Lease Met Koopoptie
Volvo LEASE 4

OPERATIONELE LEASE

Operationele Lease is een financieringsvorm waarmee u uw bus of touringcar maximaal kunt gebruiken, met de optie om deze aan het einde van het contract over te nemen.

Operationele Lease
Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Wij begrijpen uw bedrijf. We weten welke risico's u neemt en welke bescherming u nodig hebt. Van één enkel voertuig tot een volledig wagenpark. Nieuw of gebruikt. Onze verzekeringsexperts zorgen ervoor dat u steeds de allerbeste bescherming krijgt.

Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op