Volvo Insurance – de allerbeste bescherming

 

Volvo Insurance – de allerbeste bescherming

Wij begrijpen uw bedrijf. We weten welke risico's u neemt en welke bescherming u nodig hebt. Van één enkel voertuig tot een volledig wagenpark. Nieuw of gebruikt. Onze verzekeringsexperts zorgen ervoor dat u steeds de allerbeste bescherming krijgt.

AANSPRAKELIJKHEID EN OMNIUM/CASCO

AANSPRAKELIJKHEID EN OMNIUM/CASCO

Ongevallen gebeuren nu eenmaal. In dat geval bent u met onze aansprakelijkheidsverzekering gedekt tegen claims van andere partijen. Bovendien bent u wettelijk vereist een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Laat een ongeluk uw bedrijf niet ruïneren. Ga voor onze omnium- of Cascoverzekering, die de allerbeste bescherming biedt tegen schade, diefstal, brand en vandalisme.

Volledige dekking voor meer gemoedsrust

Volledige dekking voor meer gemoedsrust

Wat als uw ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt: uw voertuig wordt gestolen of is totaal verloren. In dat geval krijgt u de huidige marktwaarde terug. U krijgt vaak minder uitbetaald dan het openstaande saldo in uw financieringsovereenkomst. Met onze GAP verzekering kunt u gegarandeerd uw openstaande schuld afbetalen. Beschikbaar voor onze financieringscontracten.

Extra verzekeringen

Extra verzekeringen

In de meeste landen bieden wij een aantal extra verzekeringsoplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Verzekeringen op maat
  • Flexibele verzekeringen: van één voertuig tot een heel wagenpark
  • Uitgebreide bescherming tegen onvoorziene omstandigheden
  • Snelle afhandeling van schadeclaims
  • Inbegrepen in één contract

Gerelateerde onderwerpen

Financiële Lease

Financiële Lease

Koop uw voertuig. Spreid uw afbetalingen. Betaal via periodieke afbetaling dankzij onze financieringsoplossingen die opgenomen worden in uw balans. Een slimme keuze als u niet al uw kapitaal ineens wilt investeren. Zowel de lening als het voertuig wordt dan opgenomen in uw balans.

Financiële Lease
FINANCIËLE LEASE MET KOOPOPTIE

FINANCIËLE LEASE MET KOOPOPTIE

Financiële lease met Koopoptie is een betaalbaar financieringspakket aangepast aan de cashflow van uw bedrijf. Het staat garant voor flexibel eigendom en levert onmiddellijk voordelen in cashflow op.

Financiële Lease Met Koopoptie
Volvo LEASE 4

OPERATIONELE LEASE

Operationele Lease is een financieringsvorm waarmee u uw bus of touringcar maximaal kunt gebruiken, met de optie om deze aan het einde van het contract over te nemen.

Operationele Lease
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op