Volvo LEASE 4

Operationele lease

Operationele Lease is een financieringsvorm waarmee u uw bus of touringcar maximaal kunt gebruiken, met de optie om deze aan het einde van het contract over te nemen.

Financiering met aankoopoptie

Financiering met aankoopoptie

Met een 100% belastingaftrekbare vaste huurprijs, verspreid over de leaseperiode en met minimale initiële investering kan uw voertuig zichzelf financieren, wat uw cashflow aanzienlijk verhoogt.

Nadat u aan het einde van het contract de laatste maandelijkse afbetaling hebt gedaan, kunt u kiezen om uw voertuig in te leveren, het te kopen tegen een vooraf bepaalde prijs of de lease te verlengen.

  • Flexibiliteit aan het einde van het contract: voertuig inleveren, kopen of de lease verlengen
  • Vaste afbetalingen voor accuraat budgetbeheer
  • Mogelijkheid om extra diensten toe te voegen aan het contract
Totaalpakket van diensten toevoegen

Totaalpakket van diensten toevoegen

Met Operationele Lease kunt u uw financiering uitbreiden met een dienstenpakket op maat. Diensten die een meerwaarde opleveren en tijd besparen zoals verzekering, wegentaks, herstelling en onderhoud kunnen opgenomen worden in het contract. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf.

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Financiële Lease

Financiële Lease

Koop uw voertuig. Spreid uw afbetalingen. Betaal via periodieke afbetaling dankzij onze financieringsoplossingen die opgenomen worden in uw balans. Een slimme keuze als u niet al uw kapitaal ineens wilt investeren. Zowel de lening als het voertuig wordt dan opgenomen in uw balans.

Financiële Lease
FINANCIËLE LEASE MET KOOPOPTIE

FINANCIËLE LEASE MET KOOPOPTIE

Financiële lease met Koopoptie is een betaalbaar financieringspakket aangepast aan de cashflow van uw bedrijf. Het staat garant voor flexibel eigendom en levert onmiddellijk voordelen in cashflow op.

Financiële Lease Met Koopoptie
Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Wij begrijpen uw bedrijf. We weten welke risico's u neemt en welke bescherming u nodig hebt. Van één enkel voertuig tot een volledig wagenpark. Nieuw of gebruikt. Onze verzekeringsexperts zorgen ervoor dat u steeds de allerbeste bescherming krijgt.

Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op