Volvo LEASE 1

Financiële lease met koopoptie

Financiële lease met Koopoptie is een betaalbaar financieringspakket aangepast aan de cashflow van uw bedrijf. Het staat garant voor flexibel eigendom en levert onmiddellijk voordelen in cashflow op.

De slimme keuze

De slimme keuze

Wanneer u uw voertuigen least, krijgt u financiering en bent u de baas over alle geleaste voertuigen. U gebruikt de voertuigen alsof u de eigenaar bent en ze staan op uw balans. Aan het einde van het contract hebt u twee mogelijkheden: uw bus of touringcar inleveren of hem gewoon kopen. De belastingvoordelen zijn bovendien meteen aftrekbaar.

  • Optie aan het einde van het contract: voertuig inleveren of kopen
  • Belastingvoordelen zijn aftrekbaar
  • Uw voertuig wordt in uw balans opgenomen bij de activa 
  • Rente is aftrekbaar

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Financiële Lease

Financiële Lease

Koop uw voertuig. Spreid uw afbetalingen. Betaal via periodieke afbetaling dankzij onze financieringsoplossingen die opgenomen worden in uw balans. Een slimme keuze als u niet al uw kapitaal ineens wilt investeren. Zowel de lening als het voertuig wordt dan opgenomen in uw balans.

Financiële Lease
Volvo LEASE 4

OPERATIONELE LEASE

Operationele Lease is een financieringsvorm waarmee u uw bus of touringcar maximaal kunt gebruiken, met de optie om deze aan het einde van het contract over te nemen.

Operationele Lease
Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Wij begrijpen uw bedrijf. We weten welke risico's u neemt en welke bescherming u nodig hebt. Van één enkel voertuig tot een volledig wagenpark. Nieuw of gebruikt. Onze verzekeringsexperts zorgen ervoor dat u steeds de allerbeste bescherming krijgt.

Volvo Insurance - de allerbeste bescherming

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op