Totaaloplossing

Totaaloplossing

Volvo biedt een totaaloplossing voor het voertuig, diensten, onderhoud en verzekering. Dat alles wordt gefinancierd zoals u dat wilt, en allemaal onder één dak bij uw Volvo-dealer. Het maakt niet uit of u voor nieuwe of gebruikte voertuigen kiest. Of allebei. Als onderdeel van de Volvo Group zijn we als geen ander in staat om uw wagenpark van Volvo-voertuigen optimaal te financieren.

Hoe het werkt

Hoe het werkt

VFS is binnen de Volvo Group de specialist voor financiële diensten. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en samenwerking met onze klanten zijn wij de favoriete partner van vele bedrijven geworden. Samen met onze klanten gaan we steeds op zoek naar een eenvoudige en complete oplossing. Wij beoordelen wat u nodig hebt op financieel vlak. Bovendien kunt u dankzij onze overeenkomst uw kredietlijn bij uw bank behouden.

Volvo Financial Services

 

Financiële lease

Financiële lease

Koop uw voertuig. Spreid uw afbetalingen. Betaal via periodieke afbetaling dankzij onze financieringsoplossingen die opgenomen worden in uw balans. Een slimme keuze als u niet al uw kapitaal ineens wilt investeren. Zowel de lening als het voertuig wordt dan opgenomen in uw balans.

Lees meer
Financiële lease met koopoptie

Financiële lease met koopoptie

Deze lease is een betaalbaar financieringspakket aangepast aan de cashflow van uw bedrijf. Het staat garant voor flexibel eigendom en levert onmiddellijk voordelen in cashflow op.

Lees meer
Operationele lease

Operationele lease

Een financieringsvorm waarmee u uw bus of touringcar maximaal kunt gebruiken, met de optie om hem te kopen aan het einde van het contract.

Lees meer
Volvo Insurance

Insurance

Onze totaaloplossing omvat ook aantrekkelijke verzekeringsproducten. Wij weten welke risico's u neemt en welke bescherming u nodig hebt. Daarom bieden wij een aantal uitstekende verzekeringen die specifiek afgestemd zijn op wat bus- of touringcarmaatschappijen nodig hebben en die aangepast zijn aan de lokale markt. De verzekeringspolis kan uiteraard gecombineerd worden met uw financieringsovereenkomst. Met Volvo Financial Services hebt u slechts één contract, met toegang tot expertise over alles wat inbegrepen is. Wij vinden de complete oplossing voor u.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op