VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aan uw zijde

Volvo Action Service is een service voor hulp bij pech onderweg door heel Europa die op elk moment van de dag voor u klaar staat. Met de telefonische ondersteuning in verschillende talen en diverse vormen van assistentie garandeert Volvo een hoge beschikbaarheid en zo min mogelijk stilstanden.

Dag en nacht beschikbaar

Elke dag van het jaar en op elk tijdstip assisteert Volvo Action Service u met onder andere reparaties, hulp bij financiële en juridische zaken, tolk- en vertaaldiensten en het vervoer van de chauffeur terug naar huis.

Kwaliteitsgarantie

Doordat de service onderdeel uitmaakt van de Volvo Group en dankzij de samenwerking met Volvo Trucks, is hulp nooit ver weg. Honderden werkplaatsen door heel Europa staan klaar om u te helpen om uw activiteiten voort te zetten. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele Volvo onderdelen die worden gemonteerd door deskundig personeel.

Beknopte feiten

  • 24 uur per dag reparatieservice, met inbegrip van banden
  • Met één telefoontje wordt alles geregeld, in uw eigen taal
  • Gespecificeerde factuur in uw eigen taal
  • Een beperkt abonnement voor de originele koper is inbegrepen voor nieuwe, complete voertuigen*

* Neem contact op met uw Volvo vertegenwoordiger voor marktspecifieke voorwaarden.

Meer services

LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
RENOVEREN

RENOVEREN

Uw Volvo blijft zo goed als nieuw

Door renovatie wordt de levensduur van uw Volvo-bus of -touringcar verlengd. De interne, externe en mechanische renovaties zorgen voor een langere levensduur.

Renoveren
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen