VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Verhoogde bedrijfstijd en efficiency

Deze service is bedoeld om de beschikbaarheid zo hoog mogelijk te houden. Elk noodzakelijk bezoek aan de werkplaats dient zo kort mogelijk te zijn, tegen zo laag mogelijke kosten. Dankzij een individueel onderhoudsplan heeft ieder voertuig een optimaal onderhoudsschema. En door het gebruik van actuele gegevens kan dit schema ook worden aangepast aan het werkelijke gebruik en de rijomstandigheden.

Individueel onderhoudsschema

Goed onderhoud vormt de sleutel tot ononderbroken werking. Verwaarloosd onderhoud leidt onvermijdelijk tot ongeplande reparaties of zelfs storingen. Te vaak een onderhoud uitvoeren heeft echter een negatieve invloed op het aantal productieve uren van een voertuig. Daarom gaat Vehicle Management uit van een individueel onderhoudsplan voor elk voertuig.

Afstemmen met real-time gegevens

Uw servicemanagement kan nog verder gaan in het optimaliseren van de onderhoudskosten door gebruik te maken van de telematicafuncties. Het individuele onderhoudsplan is gebaseerd op voorspellingen. Door de continue stroom van real-time gegevens te volgen kan het onderhoudsschema van elk voertuig worden aangepast.

Een hulpmiddel voor onderhoudsplanning

Vehicle Management is een nauwgezet ontwikkeld proces. U kunt niet alleen de beschikbaarheid en uw inkomsten verhogen, maar ook de efficiency van de werkplaats vergroten. U ontvangt een uitgebreid overzicht van het wagenpark en een gedetailleerde diagnose voor elk voertuig. In combinatie met foutcodes, waarschuwingen, benodigde onderdelen en werkplaatsuren zorgt dit ervoor dat de onderhoudsplanning veel proactiever verloopt.

MEER SERVICES

Zone Management

ZONE MANAGEMENT

Perfect in controle

Zone Management betekent dat de voertuigen kunnen voldoen aan de restricties en specifieke vereisten met betrekking tot hun geografische positie.

Zone Management
I-COACHING

I-COACHING

Rijvaardigheid verhoogt de productiviteit

Bekwame chauffeurs zijn essentieel voor een efficiënte werkwijze. I-Coaching geeft uw chauffeurs directe feedback en richtlijnen voor efficiënter rijden.

I-Coaching
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen