SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Servicecontracten bieden de klant tegen een vast maandelijks bedrag, een bescherming tegen ongeplande uitval en kosten. Vast of per kilometer. De contracten zijn beschikbaar op drie niveaus, met de mogelijkheid voor de klant om de dekking afzonderlijk te selecteren.

Inzetbaarheid tegen een vast bedrag

Met een servicecontract bent u altijd op de hoogte van de preventieve onderhoudskosten. Bovendien kunt u uw bedrijf behoeden voor ongeplande reparatiekosten en stilstand.

Zoals u het wenst

Servicecontracten van Volvo Bus zijn ontworpen om te passen bij uw activiteiten. We willen efficiënt voldoen aan uw behoeften wat verder gaat dan de activiteiten die worden uitgevoerd in uw eigen garage of werkplaats. Daarom bieden we drie niveaus: een basis Blue Contract, een uitgebreid Silver Contract en het Gold Contract waarbij alles is inbegrepen. Bovendien is er een lijst met opties waaruit u kunt kiezen om uw contract verder aan te passen.

Individueel onderhoudsschema

Voor elk voertuig wordt het verwachte gebruik vastgelegd. De voordelen zijn tweeledig. Het voertuig blijft de maximale tijd in dienst en u ontvangt uitstekende achtergrondinformatie voor het plannen en inzetten van uw voertuigen.

CONTRACTNIVEAUS

BLUE

Volvo Blue omvat preventief onderhoud dat is voorgeschreven voor uw Volvo bus of touringcar in overeenstemming met het onderhoudsplan van Volvo.

Silver

Volvo Silver kent dezelfde inhoud als het Volvo Blue Contract maar omvat ook alle noodzakelijke reparaties aan de aandrijflijn, plus werkuren en onderdelen.

Gold

Het Volvo Gold Contract omvat alle noodzakelijke reparaties aan het voertuig.

Meer Services

VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aan uw zijde

Volvo Action Service is een service voor hulp bij pech onderweg door heel Europa. De service staat 24/7 voor u klaar voor een maximale bedrijfstijd en minimale stilstand.

Volvo Action Service
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management
LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen