Vehicle Status

 

Vehicle Status

CONTROLE OP AFSTAND

De staat van uw voertuigen nauwgezet opvolgen kan u veel geld besparen. Met onze Vehicle Status-service kunt u toekomstige problemen identificeren voordat ze kunnen leiden tot stilstand en onvoorziene reparatiekosten.

Dashboard op afstand

Uw dashboard op afstand

Een controle- of waarschuwingslampje aan boord betekent niet noodzakelijk dat de chauffeur onmiddellijk moet stoppen en wachten op hulp. Met Vehicle Status ontvangt uw onderhoudsmanager een overzicht van de staat van het voertuig. Aan de hand van alle signalen op het dashboard kunt u een geïnformeerde beslissing nemen en uw chauffeur het advies geven verder te rijden, terug te keren naar de werkplaats of te stoppen en te wachten op hulp. Op die manier beperkt u onnodige stilstand en wordt de kans op ernstige schade door te rijden met een defect voertuig kleiner.

Ondersteuning voor chauffeurs

Ondersteuning van uw chauffeurs

Een controle- of waarschuwingslampje aan boord betekent niet noodzakelijk dat de chauffeur onmiddellijk moet stoppen en wachten op hulp. Met Vehicle Status krijgt uw onderhoudsmanager toegang tot alle signalen op het dashboard. Hij of zij kan dan een geïnformeerde beslissing nemen en de chauffeur het advies geven verder te rijden, terug te keren naar de werkplaats of te stoppen en te wachten op hulp. Op die manier beperkt u onnodige stilstand en wordt de kans op ernstige schade door te rijden met een defect voertuig ook kleiner.

Downloads

Wilt u meer informatie? Klik op de links om de documenten te downloaden.

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Gold-oplossing

Gold - de totaaloplossing

Met een Gold Servicecontract krijgt u de allerbeste bescherming tegen onvoorziene stilstand en de garantie dat uw bus of touringcar altijd in perfecte staat is. Dat alles voor een maandelijks tarief, vast of per kilometer. Het contract omvat volledig preventief onderhoud en reparaties van chassis, aandrijflijn en carrosserie. U krijgt ook optionele uitbreidingen van het contract aangeboden voor onderhoud van extra apparatuur.

Lees meer
Blue Contract

Blauw - voor levenslange betrouwbaarheid

Het Volvo Blue Contract dekt het preventieve onderhoud dat nodig is om uw voertuig in topconditie te houden. Kortom, u krijgt gegarandeerde beschikbaarheid tegen een welbepaald tarief, gelijkmatig verdeeld over de contractperiode. Het contract wordt bovendien afgestemd op de bedrijfsomstandigheden van elk voertuig.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op