Veilige elektrische prestaties

 

SERVICECONTRACTEN VOOR ELEKTROMOBILITEIT

Veilige elektrische prestaties

Alle elektrische en hybride bussen van Volvo worden online opgevolgd. In combinatie met ons unieke door Volvo ontwikkelde energiebeheer zorgt dat voor de meest gunstige servicecontracten voor elektromobiliteit op de markt. Elektrische bussen zijn anders en vragen om speciale vaardigheden. Bij Volvo is alles inbegrepen in het servicecontract. Altijd.

Battery Contract

Battery Contract

Het Battery Contract garandeert de prestaties van de batterij tegen een vaste maandelijkse kostprijs. Volvo Buses bewaakt het batterijsysteem van elk voertuig om prestaties en probleemloze werking te garanderen. Deze opvolging gebeurt via gegevensverzameling op afstand, waarbij de operator niets hoeft te doen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de inhoud of vervanging van de batterij.

Electric Driveline

Electric Driveline Contract

Op mechanisch vlak is een elektrische aandrijflijn eenvoudig en duurzaam. Toch is het van essentieel belang om onderhoud uit te voeren om duurzame prestaties te garanderen en de levensduur te optimaliseren. Het Electric Driveline Contract is een uitbreiding van het Battery Contract en omvat onderhoud van alles wat met de batterij te maken heeft, van laadapparatuur en energiebeheer tot elektromotoren en de transmissie.

De ultieme garantie

De ultieme garantie

Voor de ultieme garantie bieden wij een 3-in-1-pakket met Battery Contract, Electric Driveline Contact en Gold Contract, met alle nodige reparaties van de aandrijflijn, het chassis en de carrosserie, uiteraard altijd met originele Volvo-onderdelen die gemonteerd worden door experts. De dekking is exclusief schade die veroorzaakt wordt door verkeerde of onzorgvuldige behandeling van het voertuig of verwaarloosd onderhoud.

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Gold-oplossing

Gold - de totaaloplossing

Met een Gold Servicecontract krijgt u de allerbeste bescherming tegen onvoorziene stilstand en de garantie dat uw bus of touringcar altijd in perfecte staat is. Dat alles voor een maandelijks tarief, vast of per kilometer. Het contract omvat volledig preventief onderhoud en reparaties van chassis, aandrijflijn en carrosserie. U krijgt ook optionele uitbreidingen van het contract aangeboden voor onderhoud van extra apparatuur.

Lees meer
Blue Contract

Blauw - voor levenslange betrouwbaarheid

Het Volvo Blue Contract dekt het preventieve onderhoud dat nodig is om uw voertuig in topconditie te houden. Kortom, u krijgt gegarandeerde beschikbaarheid tegen een welbepaald tarief, gelijkmatig verdeeld over de contractperiode. Het contract wordt bovendien afgestemd op de bedrijfsomstandigheden van elk voertuig.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op