Blue Contract

BLUE SERVICECONTRACT

Voor levenslange betrouwbaarheid

Het Volvo Blue Contract dekt het preventieve onderhoud dat nodig is om uw voertuig in topconditie te houden. Kortom, u krijgt gegarandeerde beschikbaarheid tegen een welbepaald tarief, gelijkmatig verdeeld over de contractperiode. Het contract wordt bovendien afgestemd op de bedrijfsomstandigheden van elk voertuig.

Blue Service Contract

Blue Service Contract

Het Volvo Blue Contract dekt alles wat onderhoud betreft. Het programma bevat meer dan honderd controlepunten. Naast de computergestuurde diagnose wordt uw voertuig visueel geïnspecteerd door experts op het vlak van bussen en touringcars, die ook een grondige proefrit uitvoeren.

Blue Classic Service

Blue Classic Service Contract

Het Volvo Blue Classic Contract wordt aangeboden voor voertuigen die minstens 13 maanden in bedrijf zijn geweest. De servicekosten worden gelijkmatig verdeeld over de contractperiode. Het contract dekt werkuren, originele Volvo-onderdelen en andere materialen. Zo weet u precies wat onderhoud u tijdens de duur van het contract zal kosten.

Het perfecte servicecontract

Blue Service Contracts zijn zorgvuldig samengesteld om efficiënt en tijdbesparend te zijn. U kunt ook kiezen uit verschillende opties om uw contract aan te vullen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de inhoud en de voordelen van onze servicecontracten.

Dekking Blue

Het contract dekt de volgende gebieden, elk met een gedetailleerde lijst van specifieke tests. Een visuele inspectie en een proefrit zijn natuurlijk altijd inbegrepen.

 

Smering, controle olie- en vloeistoffenpeil

Periodieke en jaarlijkse inspecties

Motorolie en filter

Brandstoffilter vervangen

Kleppen en injectoren vervangen

AdBlue®-filter vervangen

Controle remsysteem

Versnellingsbakolie en filter vervangen

Differentieelolie achteras vervangen

Controle bedieningselementen en chauffeursomgeving

Externe functionele controle

Motorruimte

Voorwielophanging

Stuurinrichting

Controle onder het voertuig

Carrosserieonderhoud*

Proefrit

Dekking Blue Classic

Het contract dekt de volgende gebieden, elk met een gedetailleerde lijst van specifieke tests. Een visuele inspectie en een proefrit zijn natuurlijk altijd inbegrepen.

 

Smering, controle olie- en vloeistoffenpeil

Periodieke en jaarlijkse inspecties

Motorolie en filter

Brandstoffilter vervangen

Kleppen en injectoren vervangen

AdBlue®-filter vervangen

Opties

Naast alles wat inbegrepen is in het servicecontract, kunt u kiezen uit een reeks waardevolle opties. De exacte lijst en inhoud verschilt van land tot land. Neem contact op met Volvo voor meer informatie.

 

Voorbeelden van opties zijn:

• Juridische inspectie

• Levering/ophalen bij werkplaats

• Pechhulp

• Vervangen van ruitenwisserbladen, gloeilampen en zekeringen

• Bijvullen van olie, koelvloeistof en antivries

• Onderhoud van extra apparatuur

Onderdelencontract

Onderdelencontracten - voor optimale samenwerking

Voor operatoren met een grotere vloot, een volledig uitgeruste werkplaats en opgeleide monteurs biedt Volvo oplossingen op maat voor de levering van onderdelen, inclusief logistiek en een vast maandelijks tarief voor onderdelen binnen een afgesproken kader.

DOWNLOADS

Wilt u meer informatie? Klik op de links om de documenten te downloaden.

Factsheet Blue Original (PDF, 1.2 MB)

GERELATEERDE ONDERWERPEN

Gold-oplossing

Gold - de totaaloplossing

Met een Gold Servicecontract krijgt u de allerbeste bescherming tegen onvoorziene stilstand en de garantie dat uw bus of touringcar altijd in perfecte staat is. Dat alles voor een maandelijks tarief, vast of per kilometer. Het contract omvat volledig preventief onderhoud en reparaties van chassis, aandrijflijn en carrosserie. U krijgt ook optionele uitbreidingen van het contract aangeboden voor onderhoud van extra apparatuur.

Lees meer
Vehicle Status

Vehicle Status

Alle elektrische en hybride bussen van Volvo worden online opgevolgd. In combinatie met ons unieke door Volvo ontwikkelde energiebeheer zorgt dat voor de meest gunstige servicecontracten voor elektromobiliteit op de markt. Elektrische bussen zijn anders en vragen om speciale vaardigheden. Bij Volvo is alles inbegrepen in het servicecontract. Altijd.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op