Voordelen voor uw bedrijf

Voordelen voor uw bedrijf

Als u voor een servicecontract van Volvo kiest, voert Volvo onderhoud en reparaties uit op de allerbeste manier. Een servicecontract is een investering die verschillende voordelen oplevert.

  • Gegarandeerde beschikbaarheid
  • Onderhouden voertuigkwaliteit
  • Individueel gepland onderhoud
  • Financiële voorspelbaarheid
  • Minder administratie
  • Beschermde restwaarde
  • Gedocumenteerd onderhoud
Servicecontract

Servicecontract - Blue of Gold?

Er is een servicecontract van Volvo voor iedereen. Het is gemakkelijk om er een te kiezen dat bij u past, wat uw activiteiten ook mogen zijn. Elk voertuig krijgt zijn eigen individuele serviceplan. Zo zorgen wij voor een optimale service en haalt u alles uit uw budget voor onderhoud.

Meer informatie over Blue Service Contract Meer informatie over Gold Servicecontract
Expert in elektromobiliteit

Expert in elektromobiliteit

De servicecontracten van Volvo voor elektrische bussen zijn gericht op beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Daarom volgen we elk voertuig proactief op en stemmen we het servicecontract af om uw operationele prestaties te optimaliseren, vaak in het kader van een totaaloplossing. Elektrische bussen zijn anders en vragen om speciale vaardigheden. Bij Volvo is alles inbegrepen in het servicecontract. Altijd.

Lees meer
Chassis of compleet voertuig

Chassis of compleet voertuig

Wat als u een Volvo heeft met een carrosserie van een externe carrosseriebouwer? Geen probleem, u kunt nog steeds een van onze contracten afsluiten, inclusief het Gold Contract. Onderhoud, aandrijflijn en reparaties zijn inbegrepen, de enige uitzonderingen zijn onderdelen van de carrosserie, zoals deuren, luiken en panelen.

Lees meer
In de handen van experts

In de handen van experts

Alle werkplaatsen van Volvo bieden uitgebreide expertise op het gebied van onderhoud en reparatie. Wij beschikken over de meest recente technische informatie en alle benodigde hulpmiddelen en software. Al onze monteurs worden doorlopend opgeleid, zodat uw voertuigen steeds de allerbeste zorg krijgen.

Individuele serviceschema's

Individuele serviceschema's

Elk voertuig is anders. Voor stadsbussen in langzaam stadsverkeer is een ander soort aandacht nodig dan voor een intercitybus die vele snelwegkilometers maakt. Binnen het servicecontract ontwerpen we een onderhoudsplan, gebaseerd op de manier waarop elk voertuig wordt gebruikt.

Originele Volvo-onderdelen

Originele Volvo-onderdelen

Het ene reserveonderdeel is het andere niet. Met originele Volvo-onderdelen blijft uw Volvo in topconditie. In een Volvo-werkplaats kunt u ze laten installeren door experts.

Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op