RENOVEREN

RENOVEREN

Uw Volvo BLIJFT ZO goed als nieuw

Door renovatie wordt de levensduur van uw Volvo-bus of -touringcar verlengd. De interne, externe en mechanische renovaties maken uw voertuig weer als nieuw. Deze service is met name geschikt voor bedrijven die de bussen voor andere doeleinden gaan gebruiken, waarbij de benodigde apparatuur en kleuren anders zijn en een als nieuw ogend voertuig de klanttevredenheid verhoogt.

Productiviteit en rendement op investering

Het renovatieprogramma van Volvo start met een analyse van de behoeften. Het interieur, het exterieur en de mechanische status worden beoordeeld en oplossingen worden gedefinieerd. Nieuwe stoelen en een nieuwe vloer maken dat het voertuig nieuw aanvoelt, terwijl lak en kleine reparaties het exterieur een ware facelift geven. Bij deze gelegenheden is het ook nuttig om apparatuur zoals airconditioning en audiovisuele systemen te installeren of te upgraden.

Verlengde levensduur

Er is heel wat voor nodig voordat de aandrijflijn en de constructie van een Volvo zijn versleten. Als alternatief voor een nieuwe investering kan een complete renovatie uiterst voordelig zijn, niet alleen vanuit financieel oogpunt. Het is ook verstandig proactieve reparaties uit te voeren om de bedrijfstijd en beschikbaarheid te waarborgen.

Nieuwe eigenaar

Wanneer een gebruikt voertuig een nieuwe eigenaar krijgt, kunnen alle partijen profiteren van de renovatie. De verkoopprijs neemt aanzienlijk toe. Dus als een koper van een gebruikt voertuig investeert in een opknapbeurt, wordt vanaf de eerste dag geld verdiend. Het is ook mogelijk om Volvo Bus Financing op te nemen in een renovatiedeal.

Volvo-kwaliteit van voor naar achter

In al deze gevallen kan de operator erop vertrouwen dat de originele kwaliteit gehandhaafd blijft. Al het werk wordt verricht in de Volvo-fabrieken door ervaren vakmensen. Doordat de oorspronkelijke documentatie volledig beschikbaar is, kunnen ook uitgebreide aanpassingen worden uitgevoerd terwijl de kwaliteit en veiligheid van het voertuig behouden blijven.

Meer Services

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
Turnkey-contract

Turnkey-contract

Een compleet aanbod

Volvo is verantwoordelijk voor alle onderhouds- en servicewerkzaamheden, zoals het controleren van de staat van de bus. Turnkey betekent dat alle bussen die u nodig heeft, op het juiste moment klaar zijn voor gebruik.

Turnkey-contract
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen