LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Onderdelencontracten garanderen de beschikbaarheid van originele Volvo onderdelen en dat de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad is. Hierdoor wordt de uitvaltijd tot een minimum beperkt en kan de werkplaats efficiënter werken. De Parts Supply service is altijd beschikbaar, ongeacht of het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats of gebruik maakt van het Volvo Bus servicenetwerk.

Wereldwijde aanwezigheid om beschikbaarheid te waarborgen

Als u kiest voor originele Volvo onderdelen bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en eersteklas producten die zijn afgestemd op het optimaliseren van de prestaties van uw bus of touringcar. Als er onderdelen moeten worden vervangen, levert Volvo de hulpmiddelen om het defecte onderdeel te herkennen en een nieuw onderdeel te bestellen. U profiteert ook van het wijdverbreide logistieke Volvo netwerk met magazijnen, waardoor beschikbaarheid en korte doorlooptijden zijn gegarandeerd.

Geoptimaliseerde inventaris en kostenbeheersing

Het optimaliseren van de inventaris met de juiste reserveonderdelen is een prima manier om uw kosten te beheersen. Volvo kan de benodigde onderdelen in de juiste hoeveelheid en op het juiste tijdstip aan uw magazijn leveren. Een dergelijke logistieke partnerovereenkomst biedt ook follow-up van prestaties en automatische aanvulling. Zo profiteert u van een hoge beschikbaarheid, een gezonde voorraad en verbeterde doorlooptijd. Bovendien helpen de Volvo onderdelencontracten u om de kosten te beheersen.

Doorstroming in de werkplaats

Naast de verhoogde beschikbaarheid van reserveonderdelen profiteert u ook van verbeterde efficiency in de werkplaats. Omdat u niet hoeft te wachten, maakt u ruimte vrij in de werkplaats en verbetert u de werkstroom, terwijl tegelijkertijd de beschikbaarheid van het voertuig wordt gemaximaliseerd.

De services omvatten

  • Onderdelencontracten
  • Logistieke partnerovereenkomst
  • Originele Volvo onderdelen
  • IMPACT (informatie over reserveonderdelen)
  • TechTool (lokaliseren van storingen)
  • Parts Online (bestellen)
  • Wereldwijd netwerk voor logistiek en opslag

Meer Services

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aan uw zijde

Volvo Action Service is een service voor hulp bij pech onderweg door heel Europa. De service staat 24/7 voor u klaar voor een maximale bedrijfstijd en minimale stilstand.

Volvo Action Service
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen