Coaching Zones

 

COACHING ZONES

Coach uw chauffeurs

Coaching Zones bouwt voort op I-Coaching, de baanbrekende service van Volvo voor onmiddellijke feedback over de rijstijl. U kunt specifieke drempelwaarden voor waarschuwingen instellen voor een bepaald gebied. Door parameters zoals snelheid, bochten nemen en remmen in een gevoelig gebied te beperken, wordt de chauffeur aangemoedigd om voorzichtiger te rijden. U kunt zo veel zones definiëren als u wilt, waar u maar wilt.

rijden

Actieve ondersteuning tijdens het rijden

Als u eenmaal weet wat allemaal mogelijk is met Volvo I-Coaching, zal u deze service niet meer kunnen missen. Met Coaching Zones blijven de verbeteringen maar komen. Ervaren chauffeurs weten zeker hoe ze comfortabel en efficiënt kunnen rijden. Toch bewijst de onmiddellijke feedback van Coaching Zones en I-Coaching dat zelfs goede chauffeurs nog beter kunnen worden.

Meer gemoedsrust

Op een slingerende bergweg kan het erg handig zijn om waarschuwingen te ontvangen. Krappe bochten kunnen als beangstigend ervaren worden door uw passagiers. Met een zonespecifieke instelling van I-Coaching kan de chauffeur vlotter rijden en voelen passagiers zich meer op hun gemak.

Meer comfort

In gebieden waar de bus vaak moet stoppen en met veel staande passagiers, kan snel optrekken en vaak remmen voor ongemak zorgen. Een zone met een lagere instelling voor deze parameters levert een vlottere rit op, met meer tevreden passagiers.

Minder emissies

Bij overmatig stationair draaien worden onnodige emissies geproduceerd. I-Coaching waarschuwt hiervoor na een bepaalde tijd. In gevoelige gebieden kunt u met de Coaching Zone-service de tijd voor stationair draaien verlagen tot 1 minuut voordat de waarschuwing wordt weergegeven. 

I-Coaching

Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching is een zeer direct, en dus efficiënt, hulpmiddel om de prestaties van chauffeurs te verbeteren. Onmiddellijke feedback over essentiële rijparameters helpt professionele chauffeurs om een vlottere, efficiëntere rijstijl te hanteren. 

Lees meer
Coaching Zone

Uitleg over I-Coaching en Coaching Zones

Deze services leveren onmiddellijke en langdurige effecten op. Op welke manier? 

DOWNLOADS

Wilt u meer informatie? Klik op de links om de documenten te downloaden.

Factsheet Zone Management(PDF, 3.6 MB)

Gerelateerde onderwerpen

zone

Driver Training

Zelfs de allerbeste kan nog beter worden. Studies tonen aan dat opleiding voor chauffeurs op de lange termijn 5-7% meer brandstof kan besparen. Een meer bewuste rijstijl leidt ook tot minder slijtage en een aangenamere rit voor uw passagiers.

Lees meer
Safety Zone

Safety Zones

Met Volvo Safety Zones kunt u uw eigen gebieden definiëren waar de chauffeur erg goed moet opletten. In een dergelijke zone wordt de snelheid van het voertuig beperkt tot een waarde die u bepaalt. Bijvoorbeeld in de buurt van scholen, ziekenhuizen of andere gebieden waar andere weggebruikers dicht bij de route van de bus of touringcar komen.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op