Op weg naar automatisering

Op weg naar automatisering

Geautomatiseerde services zijn essentiële hulpmiddelen waarmee de chauffeur, en de operator in het algemeen, kan omgaan met het steeds complexer en drukker wordende verkeer. Zone Management heeft als belangrijk voordeel dat het voor meer verkeersveiligheid zorgt aan de hand van veiligheidszones, maar er zijn ook andere toepassingen voor een betere rijstijl, meer comfort voor passagiers en betere milieuprestaties. Bij een ingestelde maximumsnelheid kan bijvoorbeeld ook het geluid aanzienlijk gereduceerd worden in een zone.

Safety Zones

Safety Zones

U kunt uw chauffeur ontlasten door Safety Zones te definiëren, daar waar hij erg goed moet opletten. In een dergelijke zone wordt de snelheid van het voertuig beperkt tot een waarde die u bepaalt. Bijvoorbeeld in de buurt van scholen, ziekenhuizen of andere gebieden waar andere weggebruikers dicht bij de route van de bus of touringcar komen.

Lees meer
Kinderen zonlicht

 

Coaching Zones

Coaching Zones

Volvo Coaching Zones is een extra functie voor de baanbrekende Volvo I-Coaching-service. Definieer Coaching Zones om de feedback af te stemmen op uw chauffeurs en hen te helpen voorzichtiger te rijden op veeleisende wegen.

Lees meer
Environmental Zones

Environmental Zones

Een speciale service voor elektrisch-hybride bussen. Met Environmental Zones kunt u een zone opgeven waar uw bussen volledig elektrisch rijden en de dieselmotor wordt uitgeschakeld. Dankzij emissievrije zones kunnen operatoren een bijdrage leveren aan de doelstellingen voor stedenbouw in schone en groene steden.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op