I-Coaching

I-COACHING

Rijvaardigheid verhoogt de productiviteit

I-Coaching helpt de chauffeur om zuiniger en veiliger te rijden en op een manier die het comfort voor de passagiers verhoogt. Door directe feedback wordt het effect van het rijgedrag in real-time getoond. Als operator heeft u de controle over hoe uw voertuigen worden gebruikt, en krijgt u adviezen voor mogelijke verbeteringen om het brandstofverbruik, de emissies en de slijtage aan het voertuig te verminderen.

• Verbeterde brandstofefficiency • Verhoogde inzetbaarheid • Verbeterd passagierscomfort • Verminderde kosten voor service en onderhoud • Meer gemotiveerde chauffeurs • Minder administratie

Directe feedback voor de chauffeur

I-Coaching is tijdens het rijden gemakkelijk zichtbaar voor de chauffeur op een display. De chauffeur krijgt directe feedback wanneer een of meer van de volgende zes parameters worden overschreden: Toerental (tpm), Stationair draaien (uu:mm:ss), Remmen (m/s2), Acceleratie (m/s2), Snelheid (km/h) en Bochten nemen (m/s2).

Statistieken en follow-up

De parameters van het rijden worden vastgelegd en samengevat in rapporten in de portal Fleet Management. De statistieken geven duidelijk aan of de rijstijl moet worden aangepast. Met chauffeurstraining is het goed mogelijk om brandstofbesparingen tot 10% te halen. Bovendien verbetert het passagierscomfort als direct gevolg van het soepeler rijden.

Af fabriek geïnstalleerd of achteraf in te bouwen

I-Coaching kan in de fabriek worden geïnstalleerd in uw Volvo bus of touringcar, of achteraf worden aangebracht op elke bus, zowel van Volvo als van andere merken. Voor I-Coaching is een basisinstallatie van Fleet Management vereist om de actuele gegevens te registreren en verwerken.

MEER SERVICES

Chauffeursopleidingen

CHAUFFEURSOPLEIDINGEN

De chauffeur is uw visitekaartje

Een programma dat aangeeft waar verbeteringen nodig zijn en dat praktijktraining biedt voor chauffeurs van bussen en touringcars.

Chauffeursopleidingen
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Verhoogde bedrijfstijd en efficiency

Met Vehicle Management van Volvo Bus krijgt u voor elk voertuig een individueel service- en onderhoudsplan voor maximale beschikbaarheid en kostenefficiency.

Vehicle Management
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen