HYBRID BATTERY CONTRACT

HYBRID BATTERY CONTRACT

Langdurige accuprestaties

Wees verzekerd van de prestaties van uw hybrideaccu. Door het bijhouden van de operationele gegevens van voertuigen heeft Volvo Bus inzicht in het hybride- en accusysteem van elk voertuig. Daarmee kan Volvo de voordelen van de hybridetechnologie waarborgen. U hoeft zich niet druk te maken over de accucapaciteit of een mogelijke dure vervanging van de accu.

Grondige follow-up

Volvo biedt een accucontract met prestatiegarantie tegen een vast maandbedrag om kostbare vervanging van de accu te voorkomen. De operationele criteria zijn geografisch gebied, topografie, wegomstandigheden en bedrijfscycli. Op basis van een controleroutine wordt elke afzonderlijke voertuigaccu continu gevolgd met online vastgelegde gegevens.

Precisieregeling

De accuprestaties op lange duur worden geregeld door de controlesoftware van het hybridesysteem. Dit omvat een stroomregeling, die het vermogen en de laadstroom tijdens het remmen optimaliseert. Bovendien voert de software geavanceerd celmanagement en temperatuurcontrole van de accu uit.

Duurzame prestaties

De hybrideaccu is ontworpen om vele jaren gebruikt te kunnen worden. Volvo kan het Hybrid Battery Contract aanpassen op basis van verkeerssituaties, topografie, intervallen en dergelijke en zo uw bedrijfskosten optimaliseren.

MEER SERVICES

LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
Turnkey-contract

Turnkey-contract

Een compleet aanbod

Volvo is verantwoordelijk voor alle onderhouds- en servicewerkzaamheden, zoals het controleren van de staat van de bus. Turnkey betekent dat alle bussen die u nodig heeft, op het juiste moment klaar zijn voor gebruik.

Turnkey-contract
SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen