FINANCIERING

FINANCIERING

SLIM BEDACHT

Wij begrijpen uw bedrijf. Daarom zijn onze financiële oplossingen zowel slim als flexibel. En kunnen ze ervoor zorgen dat u uw kredietbronnen bij de bank niet hoeft aan te spreken.

DESKUNDIGEN IN UW BEDRIJFSTAK

Wij kennen de transportbranche. Wij begrijpen uw bedrijf. Daarom kunnen we een oplossing op maat bieden. Van één enkele bus tot een heel wagenpark. Nieuw of tweedehands.

LANGDURIGE ONDERSTEUNING

Onze financiële deskundigen zoeken een oplossing waarop u kunt vertrouwen. We zijn er om u te helpen in zowel goede als in moeilijke tijden.

ANDERE KREDIETBRONNEN HOEVEN NIET TE WORDEN AANGESPROKEN

Een financiële oplossing van Volvo is een tweede bron voor uw financieringsbehoeften. Zodat u uw kredietbronnen bij de bank niet hoeft aan te spreken. Die kunt u dan voor andere doeleinden gebruiken.

Financiële Lease

Financiële Lease

Financiële Lease is een slimme optie als u een gloednieuwe bus wilt tegen een vast maandbedrag, terwijl u bestaande kredietbronnen voor andere investeringen kunt bewaren.

In financieel opzicht is de bus een bedrijfsmiddel op de balans en wordt deze volgens plan afgeschreven. De leasekosten worden geboekt als rente. U bent verantwoordelijk voor herstellingen, onderhoud en verzekering. Als u goed voor de bussen zorgt, vallen de eigendomskosten lager uit. De inzetbaarheid en de productiviteit van de bussen zullen groter zijn en u kunt de bussen tegen een hogere prijs doorverkopen.

Comfort Lease

Comfort Lease

Comfort Lease is een betaalbare manier om uw eigen bussen aan te schaffen gekoppeld aan de zekerheid van een vaste kilometerprijs en een uiterst compleet dienstenpakket.

In financieel opzicht is de bus een bedrijfsmiddel op de balans en wordt deze volgens plan afgeschreven. De leasekosten worden geboekt als rente. Alles met betrekking tot uw bussen staat op één factuur, zodat het papierwerk tot een absoluut minimum wordt gereduceerd.

Operationele Lease - Flexirent

Operationele Lease - Flexirent

Met Operationele Lease kunt u beschikken over de nieuwste bussen tegen een zeer concurrentiële prijs per maand. Bovendien blijven wij de eigenaar zodat u weinig financieel risico loopt.

De leasekosten zijn operationele kosten en kunnen fiscaal worden ingebracht. Het financiële risico is minimaal, aangezien wij eigenaar blijven en het risico van het restbedrag dragen. U bent verantwoordelijk voor herstellingen, onderhoud en verzekeringen. U kunt uw boekhouding optimaliseren : u kunt een investering buiten de balans houden of een extra bedrag ten laste van de algemene kosten nemen.

Full Service Lease

Full Service Lease

Global Bussen System is een pakket dat bussen, financiering, verzekering, herstellingen en onderhoud omvat. U kunt zich volledig richten op uw kerntaken zonder u zorgen te maken over de bussen.

Alle leasekosten worden beschouwd als operationele kosten en kunnen fiscaal worden ingebracht. De bussen staan niet op de balans en aangezien wij eigenaar blijven en het risico van het restbedrag dragen, is uw financiële risico minimaal. Alles met betrekking tot uw bussen staat op één factuur, zodat het papierwerk tot een absoluut minimum wordt gereduceerd.

 

Volvo Financial Services geeft geen BTW of accountancy advies. Klanten dienen hiervoor hun financieel adviseur of accountant te raadplegen voor persoonlijk advies.

Meer Services

Turnkey-contract

Turnkey-contract

Een compleet aanbod

Volvo is verantwoordelijk voor alle onderhouds- en servicewerkzaamheden, zoals het controleren van de staat van de bus. Turnkey betekent dat alle bussen die u nodig heeft, op het juiste moment klaar zijn voor gebruik.

Turnkey-contract
Zone Management

ZONE MANAGEMENT

Perfect in controle

Zone Management betekent dat de voertuigen kunnen voldoen aan de restricties en specifieke vereisten met betrekking tot hun geografische positie.

Zone Management
LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
Volvo Financial Services

Volvo Financial Services

Onze financiële deskundigen helpen u met een oplossing op maat.

Neem contact op met Volvo Financial Services