Request Support Alert

 

Request Support Alert

Alarmfunctie in geval van nood

Soms gebeurt er iets onverwachts en kan uw chauffeur dringend hulp nodig hebben. Request Support Alert is een alarmfunctie die onmiddellijk een discreet signaal geeft aan de hulpdiensten.

In geval van nood

In geval van nood

Wanneer er iets onverwachts gebeurt, kan de chauffeur een duidelijke en onmiskenbare vraag om hulp verzenden. Deze service biedt extra bescherming voor chauffeurs en passagiers, en stelt de eigenaar gerust, die onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht als de veiligheid van een voertuig in het gedrang komt. De vraag wordt naar uw kantoor gestuurd, maar kan ook doorgestuurd worden naar een derde partij, een beveiligingspartner of zelfs naar de politie. 

Request Support Alert - Functionaliteit

Functionaliteit

Request Support Alert is een geïntegreerde service van het Fleet Management-systeem, die bediend wordt via een speciale knop in de bus. Wanneer op de knop wordt gedrukt, wordt informatie over locatie, tijd en datum en voertuigsnelheid naar de centrale van Fleet Management gestuurd. Op die manier kunt u het voertuig volgen en bepalen welke acties nodig zijn om hulp te bieden.

Systeemvereisten

Systeemvereisten

Voor Request Support Alert moeten de standaardhardware voor communicatie en Request Support Alert-knop in het voertuig geïnstalleerd zijn. De Events-service in Fleet Management moet actief zijn.

Gerelateerde onderwerpen
Fleet Management

Fleet Management

Met Fleet Management van Volvo heeft u alles steeds onder controle. Zo kent u de status van uw activiteiten en de toestand van uw vloot op elk moment. Als u weet hoe uw voertuigen bestuurd worden, kunt u het brandstofverbruik drastisch verlagen en elke maand veel geld besparen. Om nog maar te zwijgen over het effect op een hele vloot door de jaren heen.

Lees meer
Neem contact met ons op

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op