Volvo I-Coaching

 

Volvo I-Coaching

Verbeter de prestaties van uw chauffeurs

Met Volvo I-Coaching worden de prestaties van uw chauffeurs voortdurend verbeterd. Onmiddellijke feedback over essentiële rijparameters helpt professionele chauffeurs om een vlottere, efficiëntere rijstijl te hanteren. Op een discreet scherm op het dashboard krijgt de chauffeur meldingen over bruusk optrekken, remmen en bochten nemen, maar ook wanneer hij of zij te snel rijdt, het toerental onnodig opdrijft en de motor stationair laat draaien.

Onmiddellijke feedback

Onmiddellijke feedback

Volvo I-Coaching is een zeer direct, en dus efficiënt, hulpmiddel om de prestaties van chauffeurs te verbeteren. Onmiddellijke feedback over essentiële rijparameters helpt professionele chauffeurs om een vlottere, efficiëntere rijstijl te hanteren. Het is bewezen dat I-Coaching een langdurig effect heeft op het brandstofverbruik en het comfort van uw passagiers.

 I-Coaching

Hoe beter rijden tot 5% brandstof kan besparen*

Het gebruik van I-Coaching kan verbluffende resultaten opleveren. In een voorbeeld uit de praktijk stelde een klant deze parameters opnieuw in op maat van het bedrijf. De chauffeurs kregen informatie over de functie en wat ze moesten doen bij waarschuwingen. Het systeem werd gedurende zes maanden getest en de operator merkte verbluffende resultaten. Er werd meer dan 5% brandstof bespaard en de rijparameters wezen erop dat het rijcomfort aanzienlijk was verbeterd.

*Gegevens gerapporteerd door een grote Australische operator.

Brandstof besparen

Brandstof besparen

Het staat vast dat I-Coaching al snel voor een efficiëntere rijstijl zorgt. Uit rapporten blijkt dat I-Coaching alleen al een brandstofbesparing van vijf procent kan opleveren.

Minder slijtage

Minder slijtage

Vlotter rijden vermindert ook het risico op schade en onnodige slijtage van de remmen, banden enzovoort. Met I-Coaching kunt u heel wat besparen op uw factuur voor onderhoud.

Comfort voor passagiers

Comfort voor passagiers

De chauffeur is net zo belangrijk voor de beleving van de klant als het zitcomfort en de voorzieningen aan boord. Met I-Coaching krijgt u meer loyale en tevreden passagiers.

Onderdeel van Fleet Management

Onderdeel van Fleet Management

Met Fleet Management van Volvo kunt u de status van uw activiteiten en de toestand van uw vloot op elk moment opvolgen. Als u actie kunt ondernemen op basis van actuele gegevens, kunt u het brandstofverbruik drastisch verlagen en zodoende elke maand veel geld besparen. Om nog maar te zwijgen over het effect op een hele vloot door de jaren heen.

Coaching Zones

Coaching Zones

Volvo Coaching Zones is een extra service en aanvulling op Volvo I-Coaching. Definieer coachingzones om de feedback af te stemmen op uw chauffeurs en hen te helpen voorzichtiger te rijden op veeleisende wegen.

Lees meer
strefa coachingu

Uitleg over I-Coaching en Coaching Zones

Deze services leveren onmiddellijke en langdurige effecten op. Op welke manier? Bekijk het filmpje hier.

Downloads

Wilt u meer informatie? Klik op de links om de documenten te downloaden.

Gerelateerde onderwerpen

Driver Training

Driver Training

Zelfs de allerbeste kan nog beter worden. Studies tonen aan dat opleiding voor chauffeurs op de lange termijn 5-7% brandstof kan besparen. Een meer bewuste rijstijl leidt ook tot minder slijtage en een aangenamere rit voor uw passagiers.

Lees meer
Driving Profile

Driving Profile

De rijstijl is een cruciale factor op het vlak van brandstofverbruik en rijcomfort. Als u Driving Profile van Fleet Management activeert, worden de belangrijkste parameters opgevolgd. Ideaal voor analyse en om mogelijkheden voor verbetering te bepalen.

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op