Driver Training

 

Driver Training

De menselijke factor voor productiviteit

Er zijn veel redenen om te investeren in opleidingen voor chauffeurs. Zolang er nog geen zelfrijdende bedrijfsvoertuigen zijn, blijven bus- en touringcaroperatoren afhankelijk van toegewijde, opgeleide en professionele chauffeurs. Hun rijgedrag weerspiegelt zich zowel in de tevredenheid van uw passagiers als uw winstmarge.

Zuinig rijden

Zuinig rijden

Uit analyse blijkt keer op keer dat gerichte opleiding voor chauffeurs veel brandstof bespaart. Niet alleen vlak na de opleidingssessie: vijf procent brandstofbesparing is een veelvoorkomend cijfer. De resultaten kunnen nog duurzamer zijn als u de I-Coaching-service gebruikt, voor onmiddellijke, continue feedback over de rijprestaties.

Rijden in Volvo-veiligheid

Rijden in Volvo-veiligheid

Vandaag beschikken bussen en touringcars over een reeks geavanceerde systemen ter ondersteuning van de bestuurder. Maar dat betekent niet dat goede rijvaardigheden er niet meer toe doen. Deze systemen zijn ontworpen om professionele chauffeurs nog beter te laten presteren. Een opleiding voor chauffeurs geeft zelfs de meest ervaren chauffeurs nieuwe inzichten en ondersteunt hun vermogen om veilig, efficiënt en comfortabel te rijden.

Meer comfort

Meer comfort

Bij alle soorten bus- en touringcaractiviteiten is de chauffeur net zo belangrijk voor de beleving van de klant als het zitcomfort en de voorzieningen aan boord. Een investering in rijopleidingen en I-Coaching zal u meer terugkerende en tevreden passagiers opleveren.

Gerelateerde onderwerpen

Driving Profile

Driving Profile

De rijstijl is een cruciale factor op het vlak van brandstofverbruik en rijcomfort. Als u de service Driving Profile in Fleet Management activeert, worden nagenoeg alle belangrijke parameters opgevolgd. Ideaal voor analyse en om mogelijkheden voor verbetering te bepalen.

Lees meer over Fleet Management
Volvo I-Coaching - onmiddellijke feedback

Volvo I-Coaching - onmiddellijke feedback

Volvo I-Coaching is een zeer direct, en dus efficiënt, hulpmiddel om de prestaties van chauffeurs te verbeteren. Onmiddellijke feedback over essentiële rijparameters helpt professionele chauffeurs om vlotter, efficiënter te rijden. Op een discreet scherm op het dashboard krijgt de chauffeur meldingen over bruusk optrekken, remmen en bochten nemen, maar ook wanneer hij of zij te snel rijdt, het toerental onnodig opdrijft en de motor stationair laat draaien.

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op