Coaching Zones

 

Coaching Zones

Coach uw chauffeurs

Coaching Zones bouwt voort op I-Coaching, de baanbrekende service van Volvo voor onmiddellijke feedback over de rijstijl. U kunt specifieke drempelwaarden voor waarschuwingen instellen voor een bepaald gebied. Door parameters zoals snelheid, bochten nemen en remmen in een gevoelig gebied te beperken, wordt de chauffeur aangemoedigd om voorzichtiger te rijden. U kunt zo veel zones definiëren als u wilt, waar u maar wilt.

Actieve ondersteuning tijdens het rijden

Actieve ondersteuning tijdens het rijden

Als u eenmaal weet wat allemaal mogelijk is met Volvo I-Coaching, zal u deze service niet meer kunnen missen. Met Coaching Zones blijven de verbeteringen maar komen. Ervaren chauffeurs weten zeker hoe ze comfortabel en efficiënt kunnen rijden. Toch bewijst de onmiddellijke feedback van Coaching Zones en I-Coaching dat zelfs goede chauffeurs nog beter kunnen worden.

Meer gemoedsrust

Op een slingerende bergweg kan het erg handig zijn om waarschuwingen te ontvangen. Krappe bochten kunnen als beangstigend ervaren worden door uw passagiers. Met een zonespecifieke instelling van I-Coaching kan de chauffeur vlotter rijden en voelen passagiers zich meer op hun gemak.

Meer comfort

In gebieden waar de bus vaak moet stoppen en veel passagiers blijven rechtstaan, kan snel optrekken en vaak remmen voor ongemak zorgen. Een zone met een lagere instelling voor deze parameters levert een vlottere rit op, met meer tevreden passagiers.

Minder emissies

Bij overmatig stationair draaien worden onnodige emissies geproduceerd. I-Coaching waarschuwt hiervoor na een bepaalde tijd. In gevoelige gebieden kunt u met de Coaching Zone-service de tijd voor stationair draaien verlagen tot 1 minuut voordat de waarschuwing wordt weergegeven.

Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching

Volvo I-Coaching is een zeer direct, en dus efficiënt, hulpmiddel om de prestaties van chauffeurs te verbeteren. Onmiddellijke feedback over essentiële rijparameters helpt professionele chauffeurs om een vlottere, efficiëntere rijstijl te hanteren.

Lees meer
zone Coaching

Uitleg over I-Coaching en Coaching Zones

Deze services leveren onmiddellijke en langdurige effecten op. Op welke manier?

Gerelateerde onderwerpen

Driver Training

Driver Training

Zelfs de allerbeste kan nog beter worden. Studies tonen aan dat opleiding voor chauffeurs op de lange termijn 5-7% brandstof kan besparen. Een meer bewuste rijstijl leidt ook tot minder slijtage en een aangenamere rit voor uw passagiers.

Lees meer
Driving Profile

Driving Profile

De rijstijl is een cruciale factor op het vlak van brandstofverbruik en rijcomfort. Als u Driving Profile van Fleet Management activeert, worden de belangrijkste parameters opgevolgd. Ideaal voor analyse en om mogelijkheden voor verbetering te bepalen.

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op