Essentieel voor productiviteit

Essentieel voor productiviteit

De manier waarop een voertuig wordt bestuurd, staat rechtstreeks in verhouding tot uw bedrijfsresultaat. Volvo biedt verschillende hulpmiddelen voor verbetering. Aan boord kunt u de I-Coaching-service toevoegen, voor rechtstreekse feedback aan uw chauffeur, met bewezen blijvende resultaten. De Driving Profile-service in Volvo Fleet Management biedt een volledig en gedetailleerd overzicht om het rijgedrag op te volgen. Op basis van uw resultaten kunt u ervoor kiezen om opleidingen voor chauffeurs aan te bieden of ze op andere manieren te motiveren.

Tevreden passagiers

Tevreden passagiers

Genieten uw passagiers van de rit? Als ze tevreden zijn, is dat grotendeels te danken aan het vermogen van de chauffeur om zich aan elke verkeerssituatie aan te passen en proactief te rijden. Bij elk soort rit, zowel over korte als lange afstanden, is de chauffeur net zo belangrijk als het zitcomfort en de voorzieningen aan boord. Een investering in rijopleidingen en I-Coaching zal u meer loyale en tevreden passagiers opleveren. Met Coaching Zones kunt bovendien comfort garanderen op wegen waar voorzichtiger moet worden gereden.

Chauffeursprestaties

 

Brandstofbesparing

Brandstofbesparing

Het staat vast dat een vlotte rijstijl veel brandstof kan besparen. Het staat ook vast dat u uw chauffeurs gemakkelijk kunt helpen om efficiënter te rijden.

Lees meer
Wie is uw beste chauffeur?

Wie is uw beste chauffeur?

Wie heeft hulp nodig om te verbeteren? Regelmatige opvolging en opleidingssessies kunnen erg motiverend werken.

Naar nul ongevallen

Naar nul ongevallen

Onze visie op veiligheid is dat er nul ongevallen meer gebeuren met producten van Volvo. Naast innovatieve functies blijven we opleidingen voor chauffeurs ontwikkelen als onderdeel van onze holistische kijk op veiligheid.

Volvo I-Coaching - onmiddellijke feedback

Volvo I-Coaching - onmiddellijke feedback

Volvo I-Coaching is een zeer direct, en dus efficiënt, hulpmiddel om de prestaties van chauffeurs te verbeteren. Onmiddellijke feedback over essentiële rijparameters helpt professionele chauffeurs om een vlottere, efficiëntere rijstijl te hanteren. Op een discreet scherm op het dashboard krijgt de chauffeur meldingen over bruusk optrekken, remmen en bochten nemen, maar ook wanneer hij of zij te snel rijdt, overtoert en de motor stationair laat draaien.

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op