Volvo Connect App

 

VOLVO CONNECT APP

OPVOLGING VAN DE PRESTATIES VAN UW VLOOT

De Volvo Connect App is de gemakkelijkste manier om een overzicht te krijgen van de prestaties van uw vloot. Het is een samenvatting van de krachtige Fleet Management-service, waarmee u ook individuele voertuigen kunt opvolgen. Deze app is in eerste instantie beschikbaar voor de Volvo 9700 en 9900.

Overzicht van uw vloot binnen handbereik

Overzicht van uw vloot binnen handbereik

In de mobiele app krijgt u een samenvatting van uw belangrijkste prestatieparameters. Brandstofverbruik, afstand, gemiddelde snelheid, stationair draaien en CO2-uitstoot. U kunt de periode voor het rapport instellen en als u dat wenst ook een wekelijks rapport ontvangen als PDF-bestand. In de app kunt u makkelijk zien welke voertuigen het beste presteren en welke voor verbetering vatbaar zijn. Wilt u het volledige verhaal, met alle details? Abonneer u dan op onze Fleet Management-service.

Meet u met de best presterende voertuigen

Meet u met de best presterende voertuigen

In de Volvo Connect App krijgt u week-, kwartaal- en jaarrapporten voor maximaal 50 voertuigen. U krijgt de cijfers en ook de trends ten opzichte van de vorige periode. Wanneer u de app opent, krijgt u altijd een lijst met de 5 best presterende voertuigen, maar u kunt ook specifieke voertuigen selecteren die u wilt opvolgen. Met de exportfunctie kunt u een rapport op maat voor uw vloot maken. U kunt de periode voor het rapport kiezen en het rapport als PDF-bestand via e-mail verzenden.

Uitleg over Fleet Management

Fleet Management biedt u een hele reeks mogelijkheden om uw activiteiten op te volgen en te optimaliseren.

Downloads

Download de app op uw mobiele telefoon.

Gerelateerde onderwerpen

Fleet Management

Fleet Management

Met Fleet Management van Volvo bent u altijd in controle. Zo kent u de status van uw activiteiten en de toestand van uw vloot op elk moment. Als u weet hoe uw voertuigen bestuurd worden, kunt u het brandstofverbruik drastisch verlagen en elke maand veel geld besparen. Om nog maar te zwijgen over het effect op een hele vloot door de jaren heen.

Lees meer
Vehicle Status

Vehicle Status

De toestand van uw voertuig van dichtbij opvolgen kan u veel geld besparen. Met onze Vehicle Status-service kunt u toekomstige problemen identificeren voordat ze leiden tot stilstand en onvoorziene reparatiekosten.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op