Fleet Management

 

FLEET MANAGEMENT

OPVOLGEN EN OPTIMALISEREN

Met Fleet Management van Volvo bent u altijd in controle. Zo kent u de status van uw activiteiten, de toestand van uw vloot, ongeplande stilstand en de prestaties van uw chauffeurs op elk moment. Brandstof neemt bijvoorbeeld vaak de grootste hap uit het budget voor een voertuig. Als u weet hoe uw voertuigen bestuurd worden en actie onderneemt op basis van deze gegevens, kunt u het brandstofverbruik drastisch verlagen en elke maand veel geld besparen. Om nog maar te zwijgen over het effect op een hele vloot door de jaren heen.

Steeds beter werken. Dag na dag.

Steeds beter werken. Dag na dag.

Met Fleet Management hebt u nu nog meer controle. Door elk voertuig op te volgen, kunt u verborgen kosten en mogelijkheden voor verbetering vinden. Door patronen en trends te identificeren, krijgt u een solide basis voor uw beslissingen. Het systeem is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in telematica voor bussen en touringcars en helpt operatoren in vele steden over de hele wereld. Naast het systeem zelf kan Volvo ook helpen met programma's voor analyse en corrigerende maatregelen.

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Connected services van Volvo volgen honderden gegevens van het voertuig op. Een aantal beproefde modules van hoge kwaliteit leggen gegevens van de verschillende sensoren vast, in een formaat voor snelle en veilige overdracht via het gewone mobiele netwerk. De systeemvereisten zijn eenvoudig: alles wat nodig is, zijn bussen met een FMS-standaardinterface voor gegevensregistratie.

bussen

Uitleg over Fleet Management

Fleet Management biedt u een hele reeks mogelijkheden om uw activiteiten op te volgen en te optimaliseren.

Downloads

Wilt u meer informatie? Klik op de links om de documenten te downloaden.

Factsheet Fleet Management(PDF, 0.7 MB)

Gerelateerde onderwerpen

Zone Management

Zone Management

Zone Management is een reeks geautomatiseerde services van Volvo waarmee de chauffeur kan voldoen aan specifieke beperkingen in bepaalde zones en zelfs een efficiëntere rijstijl kan ontwikkelen. U kunt zoveel mogelijk verschillende zones definiëren als u maar wilt.

Lees meer
Vehicle Status

Vehicle Status

De toestand van uw voertuig van dichtbij opvolgen kan u veel geld besparen. Met onze Vehicle Status-service kunt u toekomstige problemen identificeren voordat ze leiden tot stilstand en onvoorziene reparatiekosten.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op