Verbind met uw vloot

Verbind met uw vloot

Met connected services van Volvo krijgt u meer controle over uw bedrijf. Op maat gemaakt voor bus- en touringcargebruik, met alle gegevens die u nodig hebt. Simpel te gebruiken en aan te passen wanneer uw bedrijf verder groeit. Bovendien leveren deze services veel voordelen op voor uw bedrijf:

  • Optimaliseer de prestaties van uw vloot
  • Optimaliseer operationele kosten
  • Verhoog beschikbaarheid
  • Verbeter brandstofverbruik en winstgevendheid
  • Verbeter chauffeursprestaties
  • Verhoog verkeersveiligheid
  • Verhoog de controle over uw bedrijf
  • Verminder administratie
Uw hulpmiddelen voor productiviteit

Uw hulpmiddelen voor productiviteit

Onze oplossingen voor connectiviteit omvatten het uitgebreide Fleet Management-systeem, services waarmee chauffeurs nog productiever worden en innovatieve oplossingen voor zonebeheer. Onze schaalbare, toekomstgerichte oplossingen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in telematica voor bussen en touringcars en helpen operatoren in vele steden over de hele wereld. Naast het systeem zelf kan Volvo ook helpen met programma's voor analyse en corrigerende maatregelen.

Fleet Management

Fleet Management

Met Fleet Management van Volvo bent u altijd in controle. Zo kent u de status van uw activiteiten en de toestand van uw vloot op elk moment. Als u weet hoe uw voertuigen bestuurd worden, kunt u het brandstofverbruik drastisch verlagen en elke maand veel geld besparen. Om nog maar te zwijgen over het effect op een hele vloot door de jaren heen.

Lees meer
Overzicht van uw vloot binnen handbereik

Overzicht van uw vloot binnen handbereik

In de mobiele app krijgt u een samenvatting van uw belangrijkste prestatieparameters. Brandstofverbruik, afstand, gemiddelde snelheid, stationair draaien en CO2-uitstoot. In de app kunt u makkelijk zien welke voertuigen het beste presteren en welke voor verbetering vatbaar zijn. Wilt u het volledige verhaal, met alle details? Abonneer u dan op onze Fleet Management-service.

Lees meer
De voordelen van Zone Management

De voordelen van Zone Management

Zone Management is een reeks geautomatiseerde services van Volvo waarmee de chauffeur kan voldoen aan specifieke beperkingen van bepaalde zones en zelfs een efficiëntere rijstijl kan ontwikkelen. Het is gebaseerd op de module Position in Fleet Management en u kunt zoveel mogelijk verschillende zones definiëren als u maar wilt.    

Lees meer
Chauffeursprestaties

Chauffeursprestaties

Uw chauffeur staat centraal als u productiever te werk wilt gaan. Onmiddellijk en voortdurend feedback krijgen, rechtstreeks op het dashboard, helpt om een vlotte, efficiënte rijstijl aan te moedigen. In rapporten ziet u de langetermijneffecten van voortdurende relevante feedback. Zo kunt u veel brandstof besparen en het comfort voor de passagiers verbeteren.

Lees meer
Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op