Volvo Bus Services

De beste keuze voor uw bedrijf

Volvo biedt allerlei diensten die ontwikkeld zijn om maximale beschikbaarheid en productiviteit te garanderen. We weten dat het van essentieel belang is om stilstand en onnodige kosten te voorkomen. Daarnaast bieden we verschillende diensten waarmee uw bedrijf efficiënter kan werken. We willen simpelweg de beste zakenpartner van onze klanten zijn.

Volvo Bus Services
Beschikbaarheid garanderen

Beschikbaarheid garanderen

Een servicecontract heeft slechts één doel: dat uw voertuigen beschikbaar, veilig en productief blijven. Een goed onderhouden bus of touringcar rijdt gewoon beter. Er is veel minder kans op ongeplande stilstand of zelfs defecten. Bovendien is een goed onderhouden voertuig meer waard.

Lees meer
Verbind met uw vloot

Verbind met uw vloot

Connectiviteit is niets minder dan revolutionaire productiviteit. Met uw voertuigen en chauffeurs online kunt u opvolgen hoe ze presteren. Indien nodig zelfs in realtime.

Relevante gegevens, efficiënt verwerkt en duidelijk voorgesteld, ondersteunen uw beslissingen en vereenvoudigen het beheer van uw activiteiten. Maak verbinding en maximaliseer uw productiviteit.

Lees meer
Volvo Bus Care

Volvo Bus Care - totaalaanbod voor eigenaars

Een bus van Volvo kopen, bezitten en rijden was nog nooit zo eenvoudig. Wij bieden een totaaloplossing met producten, diensten en financiering. Voor uw gemoedsrust.

Lees meer
Op weg naar automatisering

Op weg naar automatisering

Volvo ontwikkelt voortdurend nieuwe technologie en diensten om chauffeurs te helpen. Een voorbeeld daarvan is Zone Management, een aantal geautomatiseerde diensten voor meer veiligheid en minder emissies.

Lees meer
Originele Volvo-onderdelen

Originele Volvo-onderdelen

Het ene reserveonderdeel is het andere niet. Met originele Volvo-onderdelen blijft uw Volvo in topconditie. In een Volvo-werkplaats kunt u ze laten installeren door experts.

Lees meer
Turnkey-oplossingen

Turnkey-oplossingen voor volledige gemoedsrust

Voor elektromobiliteit in steden biedt Volvo het ultieme bedrijfsmodel voor beschikbaarheid en probleemloos gebruik. Het Turnkey-contract van Volvo biedt een bepaalde transportcapaciteit - tegen een vast bedrag per kilometer.

 Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op