SERVICES

Volvo Bus tot uw dienst

Volvo biedt een reeks services op basis van wat onze klanten nodig hebben en vragen, en in veel gevallen op basis van het verbeteringspotentieel dat we hebben vastgesteld. Ons doel is het opzetten en behouden van een langdurige, wederzijds gunstige samenwerking, waarbij uw productiviteit en serviceniveau centraal staan. Het komt er gewoon op neer dat we uw beste zakenpartner willen zijn.
Chauffeursopleidingen

CHAUFFEURSOPLEIDINGEN

De chauffeur is uw visitekaartje

Een programma dat aangeeft waar verbeteringen nodig zijn en dat praktijktraining biedt voor chauffeurs van bussen en touringcars.

Chauffeursopleidingen
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management
I-COACHING

I-COACHING

Rijvaardigheid verhoogt de productiviteit

Bekwame chauffeurs zijn essentieel voor een efficiënte werkwijze. I-Coaching geeft uw chauffeurs directe feedback en richtlijnen voor efficiënter rijden.

I-Coaching
HYBRID BATTERY CONTRACT

HYBRID BATTERY CONTRACT

Langdurige accuprestaties

Een Hybrid Battery Contract geeft u gemoedsrust. Nauwgezette controle zorgt ervoor dat u altijd over de juiste prestaties beschikt.

Hybrid Battery Contract
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Verhoogde bedrijfstijd en efficiency

Met Vehicle Management van Volvo Bus krijgt u voor elk voertuig een individueel service- en onderhoudsplan voor maximale beschikbaarheid en kostenefficiency.

Vehicle Management
LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
FINANCIERING

FINANCIERING

Een geweldig aanbod

Een financiële partner die uw bedrijfsvoering door en door kent.

Financiering
RENOVEREN

RENOVEREN

Uw Volvo blijft zo goed als nieuw

Door renovatie wordt de levensduur van uw Volvo-bus of -touringcar verlengd. De interne, externe en mechanische renovaties zorgen voor een langere levensduur.

Renoveren
VOLVO ACTION SERVICE

VOLVO ACTION SERVICE

Aan uw zijde

Volvo Action Service is een service voor hulp bij pech onderweg door heel Europa. De service staat 24/7 voor u klaar voor een maximale bedrijfstijd en minimale stilstand.

Volvo Action Service
Zone Management

ZONE MANAGEMENT

Perfect in controle

Zone Management betekent dat de voertuigen kunnen voldoen aan de restricties en specifieke vereisten met betrekking tot hun geografische positie.

Zone Management
Turnkey-contract

Turnkey-contract

Een compleet aanbod

Volvo is verantwoordelijk voor alle onderhouds- en servicewerkzaamheden, zoals het controleren van de staat van de bus. Turnkey betekent dat alle bussen die u nodig heeft, op het juiste moment klaar zijn voor gebruik.

Turnkey-contract
VERZEKERINGSOPLOSSINGEN

VERZEKERINGSOPLOSSINGEN

EERSTEKLAS BESCHERMING

Waag het er niet op wanneer u uw bedrijf moet beschermen tegen financiële risico's.

Verzekeringsoplossingen
Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen