Op naar 100 % beschikbaarheid

Op naar 100 % beschikbaarheid

Een touringcar hoort op de weg, niet ernaast. Ongeplande stilstand kan uw bedrijf grote kosten en een slechte reputatie bezorgen. Volvo-touringcars zijn uiterst betrouwbaar, voor welk gebruik ook. Dankzij onze Uptime-services en servicecontracten krijgen ze het juiste onderhoud en de nodige reparaties op het juiste moment, zonder dat uw bedrijfsactiviteiten in het gedrang komen.

Het Volvo-servicenetwerk

Het Volvo-servicenetwerk

Volvo is in heel Europa actief en beschikt over een groot gemeenschappelijk dealernetwerk voor Volvo Buses en Trucks. Op strategische locaties binnen dit netwerk hebben we gespecialiseerde Bus Service Centers met Bus Key Technici die altijd voor u klaarstaan. Bovendien bieden we Volvo Action Service aan. Deze eersteklas 24/7 dienst is het hele jaar door beschikbaar en richt zich sterk op klantentevredenheid en kwaliteit in geval van een pech onderweg.

Onderhoudsplan

Onderhoudsplan

Een degelijk onderhoud is de sleutel voor ononderbroken activiteiten. Daarom voorzien we een geoptimaliseerd onderhoudsplan voor elk voertuig.

Servicecontracten

Servicecontracten

Als u voor een Volvo Gold Servicecontract kiest, voert Volvo onderhoud en reparaties zo snel mogelijk uit voor een vaste maandelijkse prijs.

Vehicle Status

Vehicle Status

Hoe doet u touringcar het momenteel? Vehicle Status geeft u het antwoord; on-demand, realtime, in de garage of onderweg.

Originele Volvo-onderdelen

Originele Volvo-onderdelen

Onze originele Volvo-onderdelen garanderen een optimale functionaliteit en veiligheid onderweg om aan de strenge Volvo-normen te voldoen.

Volvo-onderdelenservice

Volvo-onderdelenservice

De onderdelen worden door bekwame technici geplaatst in een erkende Volvo-werkplaats zodat uw Volvo-touringcar te allen tijde topprestaties neerzet.

Onderdelenlogistiek

Onderdelenlogistiek

Het Europese Volvo-dealernetwerk heeft een zeer efficiënte logistiek. De juiste reserveonderdelen worden zo snel mogelijk aan u of uw werkplaats bezorgd.

Volvo-kwaliteit tot in de kleinste details

Volvo-kwaliteit tot in de kleinste details

Kwaliteit is een kernwaarde van Volvo en zit diep geworteld in onze geschiedenis. Ze weerspiegelt niet alleen onze belofte aan u op het vlak van beschikbaarheid en duurzaamheid. Eersteklas kwaliteit reikt verder dan dat en heeft betrekking op alle aspecten van onze activiteiten. Daarom volgen onze gespecialiseerde technici voortdurend bijscholingen en rusten we onze werkplaatsen met de beste technologie uit.

De nieuwe Volvo 9000-reeks

De nieuwe Volvo 9000-reeks

Comfort, veiligheid, rijeigenschappen en productiviteit zijn de hoekstenen van het nieuwe touringcaraanbod van Volvo.

De nieuwe Volvo 9000-reeks