Vermaarde brandstofefficiëntie van Volvo

Focus op brandstofefficiëntie

Brandstof is een van de grootste kostenposten voor een touringcarbedrijf. Elke liter besparing heeft een rechtstreekse impact op de uiteindelijke resultaten. Bovendien betekent een verminderd brandstofverbruik ook een lagere uitstoot; het voordeel is dus tweevoudig. Volvo pakt uit met zeer brandstofefficiënte voertuigen en aanzienlijke verbeteringen dankzij een uitgebreid aanbod services en voorzieningen.

I-See

I-See

Met deze waardevolle voorziening vermindert u uw brandstofverbruik met maximaal 2,5 %. I-See onthoudt de topografie van een traject en optimaliseert bij gebruik van de cruisecontrol de acceleraties, de schakelingen en het remgedrag de volgende keer dat u daar rijdt.

Dynamic Chassis Lowering

Dynamic Chassis Lowering

Bij een snelheid hoger dan 80 km/u wordt de rijhoogte 20 mm - en daarmee de luchtweerstand en het brandstofverbruik - verlaagd.

Volvo Connect

Volvo Connect

Met Volvo Connect staat u altijd in verbinding met uw touringcar. Onze gratis Volvo Connect mobiele app bezorgt u korte wekelijkse vlootrapporten van al uw nieuwe touringcars.

Fleet Reports

Fleet Reports

Met uw verbonden touringcars verhoogt u uw rendabiliteit op verschillende manieren. Onze Fleet Management rapporten houden de voertuig- en rijgegevens bij en identificeren factoren voor overmatig brandstofverbruik. Indien u uw activiteiten op basis van deze rapporten aanpast, mag u een brandstofbesparing van 10% of zelfs meer verwachten. U kunt de rapportinhoud aan uw specifieke behoeften aanpassen en rapporten opvragen per voertuig, chauffeur, groep of vloot.

Driver Training

Driver Training

Volvo biedt Driver Training. Deze is zeer aan te raden, zelfs voor bekwame en ervaren chauffeurs, en is standaard voor elke Volvo 9700 & 9900. Met deze professionele opleiding benutten u en uw chauffeurs het volle potentieel van uw nieuwe touringcar. Goed opgeleide chauffeurs verbruiken niet alleen minder brandstof, maar veroorzaken ook minder slijtage en bezorgen uw passagiers een nog groter comfort.

Download het factsheet voor Driver Training
De nieuwe Volvo 9000-reeks

De nieuwe Volvo 9000-reeks

Comfort, veiligheid, rijeigenschappen en productiviteit zijn de hoekstenen van het nieuwe touringcaraanbod van Volvo.

De nieuwe Volvo 9000-reeks