Waarom Volvo

Waarom Volvo

Er bestaan vele, voor de hand liggende redenen waarom zo veel chauffeurs een Volvo-touringcar kiezen: veiligheid, comfort en efficiëntie, maar ook betrouwbaarheid en een hoge restwaarde. Maar dat is nog niet alles. We werken aan een continue verbetering zodat Volvo de beste keuze voor uw business is. Uiteindelijk geven wij het meest om uw passagiers en het succes van uw bedrijf.

Reizen in Volvo Safety

Reizen in Volvo Safety

Veiligheid maakt deel uit van het Volvo DNA. Ze is vanaf het prille begin ingebouwd in al onze producten en is een kernwaarde voor ons merk. Laat uw passagiers reizen in Volvo Safety.

Lees meer over veiligheid
Comfort staat centraal

Comfort staat centraal

Elke Volvo-touringcar is ontworpen tot groot genoegen van passagiers, chauffeurs en eigenaars. De moeiteloze prestaties van onze touringcars resulteren in comfort, rijplezier en productiviteit.

Lees meer over prestaties
Volvo-brandstofefficiëntie

Brandstofefficiëntie

Brandstof is een grote kostenpost voor elk touringcarbedrijf. Elke liter besparing door voorzieningen en services van Volvo heeft een rechtstreekse impact op de uiteindelijke resultaten.

Lees meer over brandstofefficiëntie
Scandinavisch design

Scandinavisch design

Onze designfilosofie is een evolutie van onze sterke traditie in Scandinavisch design, met de Volvo-kernwaarden als basis.

Lees meer over design
Op naar 100% beschikbaarheid

Op naar 100% beschikbaarheid

Ongeplande stilstand kan leiden tot hoge kosten en een lagere productiviteit. Onze Uptime-services en servicecontracten verzekeren een degelijk onderhoud op het juiste moment.

Lees meer over beschikbaarheid
Servicenetwerk

Servicenetwerk

Het Europese netwerk van Volvo wordt versterkt door gespecialiseerde Bus Service Centers met ervaren technici die te allen tijde voor u klaarstaan.

Lees meer over het servicenetwerk
De nieuwe Volvo 9000-reeks

De nieuwe Volvo 9000-reeks

Comfort, veiligheid, rijeigenschappen en productiviteit zijn de hoekstenen van het nieuwe touringcaraanbod van Volvo.

De nieuwe Volvo 9000-reeks