Volvo Care

Volvo Bus Care

Ons nieuwe touringcaraanbod maakt het zo veel gemakkelijker om een Volvo-touringcar te kopen, te bezitten en te gebruiken. Dit noemen wij ‘Volvo Bus Care’: producten, services en financiering op nieuwe en slimmere manieren. Kies zelf de perfecte oplossing voor uw business in slechts vier eenvoudige stappen. U hoeft zelfs geen eigenaar van uw Volvo-touringcar te zijn. In plaats daarvan richt u zich op het runnen van uw bedrijf. Wij zorgen voor de rest.

Kies uw touringcar

Kies uw touringcar

Welk model, welke uitrusting en welk comfortniveau passen bij uw activiteiten?

De eerste keuze is voor het model, hoeveel passagiersstoelen, uitrusting en comfortniveau.

Volvo 9900

Volvo 9900

Bij de nieuwe Volvo 9900 gaat het allemaal om luxe. De Volvo 9900 straalt al van ver karakter, elegantie en veiligheid uit. Uw passagiers genieten van stijlvol reizen in eersteklas comfort. Een touringcar voor de ultieme reis.

Volvo 9700

Volvo 9700

De nieuwe Volvo 9700 is onze meest veelzijdige bus ooit. Welke diensten u ook levert, lijndiensten of een- en meerdaagse reizen, uw passagiers kunnen rekenen op comfort en veiligheid, terwijl uw productiviteit wordt verhoogd. Het is de touringcar voor al uw reizen.

Kies uw Packs

KIES UW PACKS

Optimaliseer uw touringcar en activiteiten met Packs bestaande uit een combinatie van voorzieningen en services.

Onze slimme Packs bestaande uit voorzieningen en services zijn samengesteld zodat u gemakkelijk de juiste combinatie kan kiezen om uw touringcar en werk te optimaliseren.

Fuel Save

Fuel Save

Verbeter de efficiëntie en bespaar brandstof. Slimme voorzieningen en de standaard inbegrepen professionele Driver Training leveren u een brandstofbesparing van meer dan 10% op. En dit op lange termijn en vanaf de eerste dag.

Safety Pro

Safety Pro

Verhoog de veiligheid en bescherming van u en uw passagiers. Dit uitgebreide pakket bestaat uit Adaptive Cruise Control, interieurcamera's boven de chauffeursstoel en middendeur, ISOFIX-voorbereiding en de service Safety Zones.

Business Versatility

Business Versatility

Bied meer. Dit Pack bestaat uit een koffiemachine, omvormer met 3 aansluitingen, koelkast, per zijde vergrendelbare en parallel openende bagageluiken en vaste passagiersmonitoren met HDMI-aansluiting.

Audio & Video

Audio & Video

Uw passagiers waarderen goede content, tijdens welke reis ook. Voeg dit waardevolle extraatje toe met het Audio & Video Pack bestaande uit een wifi-router, DVD-speler en een extra gidsmicrofoon met aansluiting op de rechter B-stijl.

Scandinavian

Scandinavian

Verlicht uw chauffeur. Met dit Pack biedt u uw chauffeurs een beter zicht en verlicht u zijn werk verder. Omvat bi-xenon lampen met koplampsproeiers en statische bochtverlichting, exterieurverlichting boven de middendeur, elektrisch bedienbare bagageluiken, sperdifferentieel en een verwarmbare vloer in de chauffeursslaapcabine.

Lounge

Lounge

Het Pack voor een luxueuze reiservaring. Muirhead leder/textiel bekleding met Comfort Level 3 passagiersstoelen, 40° verstelbare rugleuning met verschuivende zitting, zijwaarts verstelbare passagiersstoelen aan de gangpadzijde, opklapbare 19’’ LCD-LED monitoren voor en achter en zonnerolschermen.

Maximaliseer uw beschikbaarheid

Maximaliseer uw beschikbaarheid

Optimaliseer uw beschikbaarheid dankzij een Volvo-servicecontract en onze realtime Vehicle Status service. Eventuele kosten zijn op voorhand gekend.

Maximaliseer uw beschikbaarheid

Kies het meest passende servicecontract voor uw behoeften en eigen bedrijfssituatie

Volvo Gold Contract

Volvo Gold Contract

Een Volvo Gold Contract staat voor totale gemoedsrust. Dit is ons uitgebreidste servicecontract en we hebben het speciaal ontwikkeld om u een maximale beschikbaarheid, brandstofefficiëntie, veiligheid en productiviteit te bieden. Uw voertuig wordt onderhouden met originele Volvo-onderdelen rekening houdend met een op maat gemaakt onderhoudsplan. Reparaties aan het gehele voertuig zijn inbegrepen. Met een vaste maandelijkse prijs betekent dit voor u minder administratie en een gemakkelijke budgettering.

Volvo Blue Contract

Volvo Blue Contract

Een Volvo Blue Contract staat garant voor een betere beschikbaarheid, brandstofefficiëntie en productiviteit voor een vaste prijs. Uw voertuig wordt onderhouden met originele Volvo-onderdelen rekening houdend met een op maat gemaakt onderhoudsplan. Met een vaste maandelijkse prijs betekent dit voor u minder administratie en een gemakkelijke budgettering.

Vehicle Status

Vehicle Status

Dankzij on-demand, realtime informatie over uw voertuigstaat vermijdt u eenvoudig ongeplande stilstand met bijbehorende kosten. Vehicle Status geeft u een uitgebreid overzicht van verschillende geselecteerde parameters voor uw touringcar. Een gele of rode waarschuwing op het chauffeursdisplay wordt ogenblikkelijk aan uw Vehicle Status service en uw verkeerscontrole doorgegeven.

Kies uw financiering en verzekering

Kies uw financiering en verzekering

Maak uw keuze uit ons aanbod financieringsmogelijkheden voor de beste bedrijfsoplossing.

Kies uit ons menu van financierings- en verzekeringsopties. U kunt een complete oplossing tegen een vast maandbedrag krijgen en u hoeft niet eens uw touringcar daadwerkelijk te bezitten. In plaats daarvan kunt u zich richten op uw werk, wij zorgen voor de rest.

Kredietaflossing

Kredietaflossing

De gemakkelijke weg naar het eigenaarschap van een Volvo-touringcar. Door maandelijkse aflossingen is de touringcar helemaal van u na de laatste betaling.

Volvo Financial Lease

Volvo Financial Lease

Een efficiënte manier om uw Volvo-touringcar te financieren met vaste maandaflossingen. Aan het einde van het contract betaalt u de restwaarde, verlengt u de leasing of geeft u de touringcar terug.

Volvo Operational Lease

Volvo Operational Lease

Met een busleasing heeft u de touringcar van uw keuze, zonder dat u eigenaar bent. Aan het einde van de vaste leasingtermijn geeft u uw voertuig gewoon aan ons terug.

Volvo Insurance

Volvo Insurance

Met Volvo Insurance geniet u van een eersteklas bescherming. Onze verzekeringsoplossingen op maat zijn afgestemd op uw bedrijfsomstandigheden en specifieke behoeften.

<root />
<root />
Stel een oplossing samen voor uw bedrijf met Volvo Bus Care

Stel een oplossing samen voor uw bedrijf met Volvo Bus Care

Stel een oplossing samen met producten, uitrustingspakketten, services en financieringsoplossingen.

NEEM CONTACT OP

VOLVO BUS

NEEM CONTACT OP

Contact opnemen