Ontdek de Volvo 9900

Uw passagiers verwachten een eersteklas ervaring. De nieuwe Volvo 9900 zal deze verwachtingen zeker beantwoorden. Het verfijnde interieur met zorgvuldig uitgekozen materialen, een elegante afwerking en eersteklas, uiterst comfortabele passagiersstoelen creëren een luxueuze sfeer. De bus is verkrijgbaar in drie lengtes: 12,4 m, 13,1 m of 13,9 m. De Volvo 9900 wordt beslist het nieuwe vlaggenschip van uw vloot!

Kies de kleur van uw touringcar

U kunt zo goed als elke kleur kiezen voor uw Volvo-touringcar. Laat u inspireren door onze Coach Colourizer hieronder.

Een nieuw design, veel meer dan alleen mooi

Een nieuw design, veel meer dan alleen mooi

Het ontwerp van de Volvo 9900 staat volledig in het teken van comfort en luxe voor de passagiers. Het nieuwe ontwerp oogt niet alleen mooi, maar biedt ook een betere aerodynamica, meer stabiliteit bij hogere snelheden en een nieuwe structuur van de voorkant die een nog grotere veiligheid verzekert.

Uitstekend passagierscomfort

Uitstekend passagierscomfort

Uw passagiers worden verwelkomd in een uitnodigend en ruim interieur. De doordachte verlichting zorgt voor een luxueuze toets.De stoelen van de Volvo 9900 zijn comfortabeler dan ooit. Dankzij hun ergonomische design en talrijke instelmogelijkheden vindt elke passagier de juiste houding. Het bagagecompartiment boven het hoofd, dat mooi verborgen is door handige luiken, heeft een stijlvolle afwerking voor een nog luxueuzer gevoel.

Superieure chauffeursergonomie

Superieure chauffeursergonomie

Zodra u plaatsneemt in de gloednieuwe chauffeursomgeving, merkt u het meteen: in de strakke indeling staat u centraal om u een ergonomische werkomgeving te bieden. In dit harmonieuze, functionele ontwerp is alles binnen handbereik. De elegante afwerking, het lederen stuur en de perfect geplaatste stoel garanderen een op-en-top eersteklas ervaring. Bovendien kunt u altijd rekenen op de ondersteuning van onze nieuwste systemen, zoals het nieuwe Driver Alert Support en ons bekende Volvo Dynamic Steering.

Prestaties

De Volvo 9900 heeft een maximaal motorvermogen van 460 pk. De legendarische I-Shift-transmissie brengt het vermogen veilig over naar het wegoppervlak en zorgt voor de perfecte combinatie van een vlotte bestuurbaarheid en een hoge gemiddelde snelheid. Daarnaast kan de chauffeur rekenen op een toonaangevende wendbaarheid en wegligging.

Aerodynamica

Aerodynamica

De Volvo 9900 biedt een superieure aerodynamica. Hoewel hij hoger en langer dan zijn voorganger is, zet hij een identieke brandstofefficiëntie neer.

Lees meer over design
Rijeigenschappen

Rijeigenschappen

Volvo was altijd al de eerste keuze van chauffeurs dankzij zijn krachtige motoren, naadloze schakelingen en ongeëvenaarde rijeigenschappen met Volvo Dynamic Steering. De nieuwe Volvo 9900 biedt een eersteklas rijervaring.

Lees meer over rijeigenschappen
Brandstofefficiëntie

Brandstofefficiëntie

Vanaf de eerste dag bespaart u brandstof dankzij de zeer zuinige Volvo-motor, de 12-traps I-Shift-transmissie en een voortreffelijke aerodynamica. En dan hebben we het nog niet over onze brandstofbesparende diensten gehad.

Lees meer over brandstofefficiëntie

Veiligheid

Er bestaat waarschijnlijk geen veiligere manier om te reizen dan in een Volvo-touringcar. Actieve systemen helpen gevaarlijke situaties te vermijden en beschermende veiligheidsvoorzieningen beperken de impact van een botsing tot een minimum. Volvo-veiligheid is standaard ingebouwd vanaf het begin.

Safety Zones

Safety Zones

Met Safety Zones stelt u een maximale snelheid voor een bepaalde zone in. Zodra de chauffeur de zone binnenrijdt, krijgt hij een waarschuwing en wordt de snelheid beperkt. Ideaal in een stadscentrum, vlakbij thuis of op gevaarlijke delen van de snelweg.

 

Driver Alert Support

Driver Alert Support

Veiligheid begint bij de chauffeur. Het nieuwe Driver Alert Support detecteert wanneer u afgeleid of slaperig bent en waarschuwt u wanneer het tijd is voor een pauze.

Nieuwe structuur van de voorkant

Nieuwe structuur van de voorkant

De nieuwe structuur van de voorkant is verbeterd vergeleken met de voorgaande generatie. Ze biedt een veel betere bescherming bij verschillende frontale impacten en absorbeert meer energie.

Ontdek de Volvo 9900
Infotainment

Infotainment

De Volvo 9900 biedt tal van opties om uw passagiers een nog aangenamere rit te bezorgen. Alle infotainmentsystemen hebben een gebruiksvriendelijke locatie en opstelling, en zijn eenvoudig te bedienen door de chauffeur en begeleider. Audio- en videoapparaten, individueel toegankelijke inhoud en een hoogwaardige beeldkwaliteit. Bluetooth-toegang voor mediastreaming en telefonie. DAB+ ondersteuning, een mini SD-Ram lezer, een USB-poort voor audio- en videostreaming en een AUX-IN voor audio-input.

Packs

Packs

Personaliseer uw Volvo-touringcar tot in de puntjes dankzij voorzieningen en services die echt het verschil maken. Ontdek hier onze Packs met toegevoegde waarde.

Packs