Volvo 9900

Bij de nieuwe Volvo 9900 gaat het allemaal om luxe. Uw passagiers zullen genieten van stijlvol reizen in alle comfort, terwijl u kunt rekenen op een gemakkelijk en vlot eigenaarschap. De Volvo 9900 straalt al van ver karakter, elegantie en veiligheid uit. Dit eersteklas gevoel is ook binnenin even sterk aanwezig: superieure materialen, fijn uitgewerkte details, comfortabele zetels, een ideaal klimaat en een zeer ontspannen sfeer. Deze bus biedt u een ultieme reiservaring.

Nieuwe Volvo-touringcarreeks

volvo bus care builder

STEL EEN OPLOSSING SAMEN VOOR UW BEDRIJF MET VOLVO BUS CARE

Begin met bouwen
Ontworpen voor een ultieme reiservaring

Ontworpen voor een ultieme reiservaring

Een krachtige aanblik en opvallende persoonlijkheid. Zodra je een eerste blik op de Volvo 9900 werpt, voelt u dat dit een bijzondere bus is. De elegante en aantrekkelijke details springen in het oog. Het ontwerp van de ongeëvenaarde lijnen en grafische vorm van de ruiten benadrukken het gevoel van luxe. De afgeronde voorkant geeft de bus een vriendelijk maar betrouwbaar voorkomen, in combinatie met goede looks en voortreffelijke aerodynamica. Bovendien legt de kenmerkende V-vormige verlichting van Volvo de nadruk op de sterke identiteit van deze touringcar, zelfs op een afstand

De eerste keuze van uw passagiers

De eerste keuze van uw passagiers

Deze bus valt in de smaak bij de meest veeleisende passagiers. Ze zitten gemakkelijk en worden omgeven door zorgvuldig uitgekozen materialen, een elegante afwerking en harmonieuze kleurencombinaties. De Volvo 9900 biedt de aflopende raamlijn en theatervloer. Een ideaal klimaat en eersteklas, multifunctioneel infotainmentsysteem maken deze bus helemaal af. Kortom, dit is de bus die uw passagiers zouden kiezen voor hun perfecte reis.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw touringcar is de sleutel tot winstgevendheid. Volvo biedt u allerlei diensten aan die uw touringcar op de weg houden en uw productiviteit verhogen.

Lees meer over beschikbaarheid
Safety Zones

Safety Zones

Met Safety Zones stelt u een maximale snelheid voor een bepaalde zone in. Zodra de chauffeur de zone binnenrijdt, krijgt hij een waarschuwing en wordt de snelheid automatisch aangepast. Ideaal in een stadscentrum of op gevaarlijke delen van de snelweg.

Lees meer over Safety Zones
Chauffeursprestaties

Chauffeursprestaties

De nieuwe chauffeursomgeving biedt een eersteklas ervaring: hij is ergonomisch, doelgericht en comfortabel. De Driver Alert Support waarschuwt de chauffeur als hij of zij moe of niet gefocust is.

Lees meer over prestaties
Volvo 9900
In verbinding met uw touringcar

In verbinding met uw touringcar

Dankzij Volvo Connect heeft u toegang tot onze connected services. Bij de overhandiging van uw nieuwe Volvo-touringcar ontvangt u onze gratis Volvo Connect mobiele app, die u korte wekelijkse vlootrapporten over al uw nieuwe touringcars bezorgt. Zo heeft u een duidelijk beeld van de individuele voertuigprestaties op het vlak van brandstofefficiëntie, stilstand en afgelegde kilometers, en kunt u belangrijke parameters opvolgen. Onze uitgebreidere services maken een gedetailleerdere opvolging van uw vlootprestaties mogelijk met het oog op een nog betere efficiëntie, veiligheid en beschikbaarheid.

Volvo Bus Care voor een geoptimaliseerde business

Volvo Bus Care voor een geoptimaliseerde business

Samen met de lancering van onze nieuwe touringcarreeks maken we het voortaan veel gemakkelijker om een Volvo-touringcar te kopen, te bezitten en te gebruiken. Ons nieuwe aanbod bestaat uit onze allerbeste touringcars ooit, slimme Packs, een keuze uit financierings- en verzekeringsmogelijkheden en, last but not least, Volvo als uw onvermoeibare zakenpartner. Dit noemen wij ‘Volvo Bus Care’, ons aanbod voor uw volgende reis.

Lees meer over Volvo Bus Care
Neem contact op

VOLVO BUS

Neem contact op

Contact opnemen