De Volvo 9900 roept bij passagiers en chauffeurs een gevoel van exclusiviteit op. Het is een luxe touringcar die superieur comfort, kwaliteit en inspiratie uitstraalt. Hoe lang de reis ook is, zelfs uw meest veeleisende klanten zullen er met plezier aan terugdenken. Ook zal uw chauffeur onder de indruk zijn na het rijden met onze zuinige, maar vlot reagerende Euro 6-motor en nadat hij kennis heeft gemaakt met ons reeks brandstofbesparende voorzieningen.

Een eersteklas passagierservaring

Het lichte interieurontwerp met volop ruimte en theatervloer creëert een eersteklas passagiersomgeving. De eersteklas stoelen van Volvo, de zorgvuldige materiaalkeuze en exclusieve voorzieningen: alles maakt een voortreffelijke indruk. Met het lage omgevingsgeluid, de superieure airconditioning en het geavanceerde entertainmentsysteem zorgen we ervoor dat een reis de verwachtingen van passagiers overtreft.

De droom van elke chauffeur

De Volvo 9900 is een touringcar voor chauffeurs. Door de goede wegligging en de vlotte respons van de krachtige motor voelt u zich één met de bus. De nieuwe versie van de Volvo I-Shift-transmissie met 12 versnellingen is voor busritten geoptimaliseerd en zorgt voor sneller en uiterst soepel schakelen. En de sensationele voorziening Volvo Dynamic Steering maakt het rijden ongelooflijk stabiel en moeiteloos. Ongeëvenaarde rij-inspiratie en comfort op het werk.

Luxe is persoonlijk

Hoewel het bij een touringcar juist gaat om samen reizen, is elke passagier een individu. Met de Volvo 9900 zorgt u er ook voor dat elke passagier zich uniek voelt. Het luxe interieur kan worden uitgebreid met verschillende opties voor tafeltjes, voetsteunen en andere comfortabele voorzieningen, die gezamenlijk zorgen voor een echt ontspannende rit.

Veiligheid voorop

Elke touringcar van Volvo beschikt over verschillende cruciale veiligheidsvoorzieningen. Driepuntsveiligheidsgordels, Front Impact Protection (FIP) en het frontale onderrijbeveiligingssysteem (FUPS) zijn standaardveiligheidsvoorzieningen van Volvo, en laten zien dat we ons bekommeren om de passagiers, de chauffeur en de inzittenden van andere voertuigen. Volvo staat voor veiligheid.

Auto's worden bestuurd door mensen. Het voornaamste principe achter alles wat we bij Volvo creëren is daarom veiligheid, en dat moet ook zo blijven.

Assar Gabrielsson en Gustav Larson

De oprichters van Volvo, 1927

Volvo 9900

Voorzieningen

Eersteklas veiligheid

Eersteklas veiligheid

Geavanceerde systemen voor rijondersteuning, driepuntsveiligheidsgordels en beschermende constructies van wereldklasse zijn standaard veiligheidsvoorzieningen van Volvo.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Met een Gold Service Contract blijft uw Volvo 9900 jarenlang zo goed als nieuw. Uw passagiers verdienen het.

Vermogen op maat

Vermogen op maat

De 11-liter Euro 6-motor met een vermogen tot 460 pk zorgt ervoor dat het rijden moeiteloos en soepel verloopt. In combinatie met onze diensten die meerwaarde leveren, zorgt deze motor voor een flinke besparing.

Bespaar brandstof met I-See

Bespaar brandstof met I-See

Het unieke I-See-systeem volgt de topografie van de weg en helpt tot 2,5 % brandstof te besparen wanneer u cruisecontrol gebruikt.

Brandstof besparen door aerodynamica

Brandstof besparen door aerodynamica

Dynamic Chassis Lowering laat de bus 20 mm zakken bij snelheden van meer dan 80 km/u wat de aerodynamica verbetert en het brandstofverbruik verlaagt met maximaal 0,5%.

Graag gedaan

Graag gedaan

De unieke Volvo-stoelen, in een tijdloos Scandinavisch ontwerp, zorgen ervoor dat alle typen passagiers het eersteklas comfort ervaren.

Veiligheid

Veiligheid

Rijd naar uw bestemming met de veiligheid van Volvo

Veiligheid van Volvo
Volvo 9900

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

SERVICES

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
I-COACHING

I-COACHING

Rijvaardigheid verhoogt de productiviteit

Bekwame chauffeurs zijn essentieel voor een efficiënte werkwijze. I-Coaching geeft uw chauffeurs directe feedback en richtlijnen voor efficiënter rijden.

I-Coaching
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure voor meer informatie over de Volvo 9900.

Overige touringcars

Volvo 9500
Volvo 9500

Perfectie in productiviteit.

Volvo 9700
Volvo 9700

Van A naar B naar overal.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen