Volvo 9700 DD

Volvo 9700 DD

Beleef een reiservaring van ongezien niveau

Beleef een eersteklas reiservaring met nog meer comfort en veiligheid. De Volvo 9700 DD is een zeer flexibele dubbeldekker die een indrukwekkende capaciteit en enorm veel mogelijkheden biedt voor allerlei toepassingen. Het design van deze dubbeldekker tilt uw reiservaring naar een ongezien niveau. Bekijk de onthulling van de Volvo 9700 DD.

Op maat van uw bedrijf

De Volvo 9700 DD is waarschijnlijk de meest flexibele dubbeldekker op de markt. Hij bestaat in twee basismodellen: Superior voor chartering en Select voor lijnvervoer. U kiest en wij passen de bus perfect volgens uw opgegeven specificaties aan.

Eersteklas interieur van touringcar

Superior – een premium Volvo tour- en charterervaring

Het Superior-uitrustingsniveau is ontworpen voor eersteklas tour- en charteractiviteiten. Dankzij het ruime interieur, diverse comfortabele zetelopties, eersteklas materialen en een brede waaier aan kleuren richt u uw premium Volvo-touringcar volledig naar wens in. Maar dat is nog niet alles! Maak uw keuze uit het infotainmentaanbod en de cateringvoorzieningen om uw klanten ongetwijfeld een eersteklas reiservaring te bieden.

Bus in stad

Select – efficiënt lijnvervoer in Volvo-klasse

Het Select-uitrustingsniveau leent zich perfect voor korte en middellange trajecten. Dit is ongetwijfeld een van de meest flexibele dubbeldekkers op de markt: het aantal opstellingen van zitplaatsen is haast eindeloos. Hij is beschikbaar in verschillende lengtes en kan op maat worden gebouwd voor een reiservaring van topklasse. Bijna honderd passagiers reizen in optimaal comfort én in Volvo Safety.

Passagiers

Ontworpen voor uw passagiers

Uw passagiers stellen hoge eisen op het vlak van comfort en veiligheid. De Volvo 9700 DD zal deze verwachtingen zeker inlossen. Voor dagelijks woon-werkverkeer of een korte citytrip ... ze reizen altijd in Volvo Safety. Bovendien staan onze Volvo-zetels bekend om hun ergonomie en comfort, en hebben uw passagiers veel plek voor al hun bagage.

Kind in kinderstoel

Reis in Volvo Safety

In elke Volvo primeert veiligheid. De nieuwe Volvo 9700 dubbeldekker is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen die de chauffeur helpen om ongevallen te voorkomen. Uiteraard zijn alle passagierszetels voorzien van een driepuntsgordel. En ook aan de jongste passagiers is gedacht! De zetels zijn voorzien van ISOFIX-bevestigingen voor kinderstoelen en zitverhogers, en we bieden ook geïntegreerde, naar achter gerichte kinderzitjes aan.

Bus op brug

Altijd verbonden en tot uw dienst

Volvo Bus biedt allerlei diensten aan die ontwikkeld zijn voor maximale beschikbaarheid en productiviteit. Wij weten als geen ander dat het voor uw bedrijf van cruciaal belang is dat uw voertuig op de weg blijft en dat u onnodige kosten vermijdt. Dankzij de Volvo 9700 DD kunt u handig gebruik maken van diverse diensten die uw bedrijfsprestaties een flinke boost geven. Met andere woorden, wij willen graag uw beste zakenpartner zijn.

Volvo Connect

Haal uw voordeel uit onze verbonden services dankzij Volvo Connect. Online gegevens over uw voertuigen en chauffeurs laten u toe om uw vlootprestaties te monitoren en op te volgen. Alles in real time.

Safety Zones

Aan de hand van Safety Zones stelt u een maximumsnelheid in voor een bepaald gebied. Wanneer de chauffeur dit gebied binnenrijdt, ontvangt hij een melding over de beperkte maximumsnelheid. Deze service is dus uiterst geschikt voor in het drukke stadscentrum of op gevaarlijke delen van snelwegen.

Fleet Management

Dankzij het Fleet Management van Volvo behoudt u in alle omstandigheden de controle. Zo weet u precies hoe productief uw bedrijf is. U ontvangt bijvoorbeeld informatie over het brandstofverbruik en de rijprestaties van uw chauffeurs.

Volvo-adviseur met klant

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een dubbeldekker hoort op de weg, niet ernaast. Onvoorziene pannes kunnen uw bedrijf grote kosten en een slechte reputatie bezorgen. Volvo-dubbeldekkers zijn uiterst betrouwbaar, voor welk gebruik ook. Dankzij onze Uptime services en servicecontracten krijgen uw bussen het juiste onderhoud en de nodige reparaties op het juiste moment, zonder dat uw bedrijfsactiviteiten in het gedrang komen.

Gegarandeerde beschikbaarheid
Chauffeur

Zorg goed voor uw chauffeurs

Alles begint bij de chauffeur. Comfort voor de passagiers, veiligheid, brandstofverbruik en ook de totale kosten voor de volledige levenscyclus van uw voertuigen. De vaardigheden van uw chauffeurs spelen hierbij een belangrijke rol. Ook Volvo draagt zijn steentje bij. Wij ontwerpen het chassis, de aandrijving en de bestuurdersplaats zodanig dat de chauffeur de volledige controle over het voertuig behoudt. Uiteraard zonder aan comfort in te boeten. Daarnaast organiseren we doorgedreven chauffeurstrainingen en zorgen we voor opvolging en directe feedback op basis van telematicagegevens. Zo helpen we uw chauffeurs om hun prestaties continu te verbeteren.

Chauffeursprestaties
Volvo Bus

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op