Ontdek de Volvo 9700

Uw passagiers stellen hoge verwachtingen op het vlak van comfort en veiligheid. De nieuwe Volvo 9700 lost al hun verwachtingen in. Zijn indeling, stoelopties en slimme Packs dragen allemaal bij tot een voortreffelijke efficiëntie. Maak van de Volvo 9700 uw nieuwe rendabele aanwinst.

Kies de kleur van uw touringcar

U kunt zo goed als elke kleur kiezen voor uw Volvo-touringcar. Laat u inspireren door onze Coach Colourizer hieronder.

Chauffeursprestaties

Chauffeursprestaties

Neem gerust plaats in wat wij beschouwen als de beste chauffeurswerkplek op de markt. Dankzij de ondersteunende, luchtgeveerde stoel en een nieuw chauffeurgericht dashboard met diverse afwerkingsopties heeft u alle controle. Bovendien kunt u altijd rekenen op onze nieuwste systemen voor chauffeursondersteuning en Volvo Dynamic Steering. De Volvo 9700 pakt uit met een motorvermogen tot 460 pk en de I-Shift-transmissie zorgt voor de perfecte combinatie van een vlotte rijervaring en een hoge gemiddelde snelheid. Bij dit alles horen nog een toonaangevende controle en stabiliteit.

Comfort voor tevreden passagiers

Comfort voor tevreden passagiers

De veelzijdigheid van de nieuwe Volvo 9700 is ook van toepassing op de passagiersomgeving. De Select-uitvoering is ideaal voor korte en middellange trajecten, terwijl de Superior-uitvoering bedoeld is voor lange afstanden in alle comfort. De Superior-uitvoering beschikt over een eersteklas afwerking en inleg, maar ook een ruimere keuze aan stoelopties. Uw passagiers zullen genieten in uw nieuwe Volvo 9700, voor welk soort traject ook.

Aerodynamica

Aerodynamica

De Volvo 9700 biedt een superieure aerodynamica, die in een indrukwekkende brandstofbesparing van 4% resulteert. Deze wordt nog verder verbeterd door Dynamic Chassis Lowering bij hogere snelheden.

Lees meer over design
Rijeigenschappen

Rijeigenschappen

Volvo was altijd al de eerste keuze van chauffeurs dankzij zijn krachtige motoren, naadloze schakelingen en ongeëvenaarde rijeigenschappen. De nieuwe Volvo 9700 biedt een eersteklas rijervaring.

Lees meer over rijeigenschappen
Brandstofefficiëntie

Brandstofefficiëntie

Vanaf de eerste dag bespaart u brandstof dankzij de zeer zuinige Volvo-motor, de 12-traps I-Shift-transmissie en een voortreffelijke aerodynamica. En dan hebben we het nog niet over onze brandstofbesparende diensten gehad.

Lees meer over brandstofefficiëntie

Veiligheid

Er bestaat waarschijnlijk geen veiligere manier om te reizen dan in een Volvo-touringcar. Actieve systemen helpen gevaarlijke situaties te vermijden en beschermende veiligheidsvoorzieningen beperken de impact van een botsing tot een minimum. Volvo-veiligheid is standaard ingebouwd vanaf het begin.

Safety Zones

Safety Zones

Met Safety Zones stelt u een maximale snelheid voor een bepaalde zone in. Zodra de chauffeur de zone binnenrijdt, krijgt hij een waarschuwing en wordt de snelheid beperkt. Ideaal in een stadscentrum, vlakbij thuis of op gevaarlijke delen van de snelweg.

Driver Alert Support

Driver Alert Support

Veiligheid begint bij de chauffeur. Het nieuwe Driver Alert Support detecteert wanneer u afgeleid of slaperig bent en waarschuwt u wanneer het tijd is voor een pauze.

Nieuwe structuur van de voorkant

Nieuwe structuur van de voorkant

De nieuwe structuur van de voorkant is verbeterd vergeleken met de voorgaande generatie. Ze biedt een veel betere bescherming bij verschillende frontale impacten en absorbeert meer energie.

Infotainment

Infotainment

De Volvo 9700 biedt tal van opties om uw passagiers een nog aangenamere rit te bezorgen. Alle infotainmentsystemen hebben een gebruiksvriendelijke locatie en opstelling, en zijn eenvoudig te bedienen door de chauffeur en begeleider. Audio- en videoapparaten, individueel toegankelijke inhoud en een hoogwaardige beeldkwaliteit. Bluetooth-toegang voor mediastreaming en telefonie. DAB+ ondersteuning, een mini SD-Ram lezer, een USB-poort voor audio- en videostreaming en een AUX-IN voor audio-input.

Packs

Packs

Personaliseer uw Volvo-touringcar tot in de puntjes dankzij voorzieningen en services die echt het verschil maken. Ontdek hier onze Packs met toegevoegde waarde.

Packs