De Volvo 9700 is een onmisbaar hulpmiddel in uw bedrijf. Productiviteit en veelzijdigheid in het gebruik staan bij dit voertuig voorop. Een goed uitgeruste touringcar die eenvoudig op de specifieke wensen van uw bedrijf kan worden afgestemd. Een comfortabele charter? Een betrouwbare lijnbus? Of misschien wel allebei? Het fraaie ontwerp, de zuinige maar vlot reagerende Euro 6-motor en een reeks brandstofbesparende voorzieningen spreken zowel bestuurders als passagiers aan.

Originele Volvo-veiligheid

Bij Volvo stellen we veiligheid altijd voorop. Het zit in ons DNA en is van invloed op hoe we denken en hoe we onze producten vormgeven. Het resultaat wordt dagelijks ervaren en gewaardeerd door chauffeurs en passagiers van over de hele wereld.

De droom van elke chauffeur

De chauffeursomgeving in de Volvo 9700 is ontworpen voor ongeëvenaard rijcomfort. De ruime werkplek is voorzien van een ergonomie van wereldklasse waardoor de chauffeur geconcentreerd en alert blijft. U kunt tevens kiezen voor de sensationele functie Volvo Dynamic Steering voor stabiel en moeiteloos rijden.

Afgestemd op uw bedrijf

De Volvo 9700 is leverbaar met een brede keuze aan geoptimaliseerde apparatuur. Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en de verwachtingen van uw passagiers kunt u toevoegen wat u maar nodig heeft. Het resultaat wordt een touringcar die geschikt is voor uw specifieke activiteit, en uw veeleisende passagiers.

De touringcar voor passagiers

De lichte, ruime interieuropstelling met theatervloer creëert een uitnodigende passagiersomgeving. Samen met het lage geluidsniveau, het superieure klimaatsysteem en het entertainmentsysteem aan boord kunnen we een passagierservaring leveren die de verwachtingen overtreft.

Auto's worden bestuurd door mensen. Het voornaamste principe achter alles wat we bij Volvo creëren is daarom veiligheid, en dat moet ook zo blijven.

Assar Gabrielsson en Gustav Larson

De oprichters van Volvo, 1927

Volvo 9700

Voorzieningen

Eersteklas veiligheid

Eersteklas veiligheid

Geavanceerde systemen voor rijondersteuning, driepuntsveiligheidsgordels en beschermende constructies van wereldklasse zijn standaard veiligheidsvoorzieningen van Volvo.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Lees meer over onze services waarmee u uw Volvo 9700 in topconditie houdt en die een maximale bedrijfstijd garanderen.

Efficiënte aandrijflijn

Efficiënte aandrijflijn

Besparen doet u met een zuinige Euro 6-motor van 11 liter met 460 pk. In combinatie met onze diensten die meerwaarde leveren, zorgt deze motor voor een flinke besparing.

Bespaar brandstof met I-See

Bespaar brandstof met I-See

Het unieke I-See-systeem volgt de topografie van de weg en helpt tot 2,5 % brandstof te besparen wanneer u cruisecontrol gebruikt.

Brandstof besparen door aerodynamica

Brandstof besparen door aerodynamica

Dynamic Chassis Lowering laat de bus 20 mm zakken bij snelheden van meer dan 80 km/u wat de aerodynamica verbetert en het brandstofverbruik verlaagt met maximaal 0,5%.

Rijcomfort

Rijcomfort

Het lage geluidsniveau, de klimaatregeling met twee zones en een reeks persoonlijke instellingen vergroten het rijcomfort.

Veiligheid

Veiligheid

Rijd naar uw bestemming met de veiligheid van Volvo

Veiligheid van Volvo
Volvo 9700

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

SERVICES

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
I-COACHING

I-COACHING

Rijvaardigheid verhoogt de productiviteit

Bekwame chauffeurs zijn essentieel voor een efficiënte werkwijze. I-Coaching geeft uw chauffeurs directe feedback en richtlijnen voor efficiënter rijden.

I-Coaching
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure voor meer informatie over de Volvo 9700.

Overige touringcars

Volvo 9500
Volvo 9500

Perfectie in productiviteit.

Volvo 9900
Volvo 9900

Uw dromen komen dichterbij.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen