Volvo 9700

De nieuwe Volvo 9700 is onze meest veelzijdige bus ooit. Welke diensten u ook levert, lijndiensten of een- en meerdaagse reizen, uw passagiers kunnen rekenen op comfort en veiligheid, terwijl uw productiviteit wordt verhoogd. Om u te helpen kiezen, is de Volvo 9700 leverbaar in twee verschillende basisspecificaties en uitvoeringen. Beide bieden een betere brandstofefficiëntie, een toonaangevende veiligheid en een legendarische rijervaring. De touringcar voor al uw reizen.

Nieuwe Volvo-touringcarreeks

volvo bus care builder

STEL EEN OPLOSSING SAMEN VOOR UW BEDRIJF MET VOLVO BUS CARE

Begin met bouwen
Voor al uw activiteiten

Voor al uw activiteiten

De essentie van de Volvo 9700 is flexibiliteit. Hij is leverbaar in twee uitvoeringen en drie lengtes. Alle mogelijkheden bieden dezelfde design- en aerodynamische kwaliteiten van de Volvo 9900. U past hem aan voor elk soort gebruik en kunt zelfs wisselen tussen doordeweekse lijndiensten en dagreizen in het weekend. Daarnaast heeft u de keuze uit drie motoren, meerdere interieuropties en een aantal slimme lines bestaande uit een nieuwe combinatie van voorzieningen en services.

Tevreden passagiers

Tevreden passagiers

De Volvo 9700 is beschikbaar met verschillende comfortabele stoelversies. Ze zijn ruim, maar toch zo compact mogelijk en gemaakt van aantrekkelijke, duurzame materialen. Boven het hoofd zijn er ruime bagagecompartimenten en gebruiksvriendelijke service sets voorzien. Het perfecte binnenklimaat zorgt voor een nog groter gevoel van ontspanning. Een eventuele rolstoellift kan op twee verschillende plaatsen worden geïnstalleerd.

Chauffeursprestaties

Chauffeursprestaties

Door zijn eersteklas ergonomie, snelle motorreacties, unieke Volvo Dynamic Steering en het nieuwe Driver Alert Support is de Volvo 9700 de grote favoriet onder chauffeurs.

Lees meer over prestaties
Safety Zones

Safety Zones

Met Safety Zones stelt u een maximale snelheid voor een bepaalde zone in. Zodra de chauffeur de zone binnenrijdt, krijgt hij een waarschuwing en wordt de snelheid beperkt. Ideaal in een stadscentrum, vlakbij thuis of op gevaarlijke delen van de snelweg.

Lees meer over Safety Zones
Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw touringcar is de sleutel tot winstgevendheid. Volvo biedt u allerlei diensten aan die uw touringcar op de weg houden en uw productiviteit verhogen.

Lees meer over beschikbaarheid
Volvo 9900
In verbinding met uw touringcar

In verbinding met uw touringcar

Dankzij Volvo Connect heeft u toegang tot onze connected services. Bij de overhandiging van uw nieuwe Volvo-touringcar ontvangt u onze gratis Volvo Connect mobiele app, die u korte wekelijkse vlootrapporten over al uw nieuwe touringcars bezorgt. Zo heeft u een duidelijk beeld van de individuele voertuigprestaties op het vlak van brandstofefficiëntie, stilstand en afgelegde kilometers, en kunt u belangrijke parameters opvolgen. Onze uitgebreidere services maken een gedetailleerdere opvolging van uw vlootprestaties mogelijk met het oog op een nog betere efficiëntie, veiligheid en beschikbaarheid.

Volvo Bus Care voor een geoptimaliseerde business

Volvo Bus Care voor een geoptimaliseerde business

Samen met de lancering van onze nieuwe touringcarreeks maken we het voortaan veel gemakkelijker om een Volvo-touringcar te kopen, te bezitten en te gebruiken. Ons nieuwe aanbod bestaat uit onze allerbeste touringcars ooit, slimme Packs, een keuze uit financierings- en verzekeringsmogelijkheden en, last but not least, Volvo als uw onvermoeibare zakenpartner. Dit noemen wij ‘Volvo Bus Care’, ons aanbod voor uw volgende reis.

Lees meer over Volvo Bus Care
Neem contact op

VOLVO BUS

Neem contact op

Contact opnemen