De Volvo 9500 is een goede manier om kennis te maken met de wereld van Volvo-touringcars. Deze bus is uitermate kostenefficiënt voor alle soorten middellange ritten. Onze zeer zuinige Euro 6-motor en onze reeks brandstofbesparende voorzieningen garanderen uitstekende rijeigenschappen en een superieur brandstofverbruik. Een investering in de Volvo 9500 verzekert u van een goede beschikbaarheid en een betrouwbaar, veilig voertuig. Zoals u van Volvo gewend bent.

De inkomstenbron

De Volvo 9500 wordt geleverd met de vermaarde kwaliteit en veiligheid van Volvo en met toonaangevende technologie voor superieure milieuprestaties. Al deze facetten worden gerealiseerd terwijl steeds op kostenefficiëntie wordt gelet. Hierdoor is dit alternatief uiterst betaalbaar en verrassend flexibel.

Een betere werkplek

De Volvo 9500 wil bestuurd worden. Een vlot reagerende motor levert samen met de nieuwe versie van de Volvo I-Shift-transmissie een unieke rijervaring. Sneller schakelen verbetert het rijcomfort en verlaagt het brandstofverbruik. En u kunt kiezen voor de sensationele Volvo Dynamic Steering.

Kies voor veilig vervoer

Bij Volvo stellen we veiligheid altijd voorop. Het zit in onze genen. In de Volvo 9500 draagt alles bij tot een veilige rit: van de basisopbouw tot de geavanceerde functies. Het resultaat wordt dagelijks ervaren en gewaardeerd door chauffeurs en passagiers van over de hele wereld.

Toegevoegde waarde voor de passagier

De Volvo 9500 is de ultieme touringcar voor passagiers die betaalbaar comfort belangrijker vinden dan luxe. Het ruime interieur creëert een uitnodigende passagiersomgeving. De stoelen met de vermaarde Scandinavische, ergonomische vormgeving staan garant voor verbeterd reiscomfort.

Auto's worden bestuurd door mensen. Het voornaamste principe achter alles wat we bij Volvo creëren is daarom veiligheid, en dat moet ook zo blijven.

Assar Gabrielsson en Gustav Larson

De oprichters van Volvo, 1927

Volvo 9500

VOORZIENINGEN

Eersteklas veiligheid

Eersteklas veiligheid

Geavanceerde systemen voor rijondersteuning, driepuntsveiligheidsgordels en beschermende constructies van wereldklasse zijn standaard veiligheidsvoorzieningen van Volvo.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Lees meer over onze services waarmee u uw Volvo 9500 in topconditie houdt en die een maximale bedrijfstijd garanderen.

Efficiënte aandrijflijn

Efficiënte aandrijflijn

Bij de Euro 6-motor van 8 liter met 350 pk draait alles om een indrukwekkende brandstofzuinigheid. In combinatie met onze diensten die meerwaarde leveren, zorgt deze motor voor een flinke besparing.

Brandstof besparen door aerodynamica

Brandstof besparen door aerodynamica

Dynamic Chassis Lowering laat de bus 20 mm zakken bij snelheden van meer dan 80 km/u wat de aerodynamica verbetert en het brandstofverbruik verlaagt met maximaal 0,5%.

Binnenruimte

Binnenruimte

De passagiers beschikken de hele reis over veilige en gemakkelijke opbergmogelijkheden. De Volvo 9500 biedt de capaciteit die u nodig heeft.

Rijcomfort

Rijcomfort

Het lage geluidsniveau, de klimaatregeling en tal van persoonlijke instellingen verhogen het rijcomfort. Alles om uw chauffeurs gelukkig te maken,

Veiligheid

Veiligheid

Rijd naar uw bestemming met de veiligheid van Volvo

Veiligheid van Volvo
VOLVO DYNAMIC STEERING

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

SERVICES

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
I-COACHING

I-COACHING

Rijvaardigheid verhoogt de productiviteit

Bekwame chauffeurs zijn essentieel voor een efficiënte werkwijze. I-Coaching geeft uw chauffeurs directe feedback en richtlijnen voor efficiënter rijden.

I-Coaching
FLEET MANAGEMENT

FLEET MANAGEMENT

Online follow-up in real-time

Fleet Management zorgt voor kostenvermindering op basis van gedetailleerde en getotaliseerde real-time informatie over het voertuiggebruik.

Fleet Management

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure voor meer informatie over de Volvo 9500.

Overige touringcars

Volvo 9700
Volvo 9700

Van A naar B naar overal.

Volvo 9900
Volvo 9900

Uw dromen komen dichterbij.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen