De nieuwe Volvo-touringcarreeks

Comfort, veiligheid, rijeigenschappen en productiviteit zijn de hoekstenen van het nieuwe touringcaraanbod van Volvo. Nieuwe voertuigen en een nieuwe manier om uw touringcar te kopen, te bezitten en te gebruiken zullen uw touringcarbedrijf doen groeien. Met de Volvo 9000-reeks bent u helemaal klaar voor uw volgende reis.

Volvo Care

VOLVO BUS CARE – DE SLIMME MANIER OM EEN TOURINGCAR TE KOPEN, TE BEZITTEN EN TE GEBRUIKEN

Kies uw touringcar

Kies uw touringcar

De luxueuze Volvo 9900 voor een optimaal comfort of de veelzijdige, efficiënte Volvo 9700.

Kies uw Packs

Kies uw Packs

Maak uw keuze uit onze Packs bestaande uit een slimme combinatie van services en voorzieningen. Ze zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van uw passagiers en aan uw eigen voorkeuren te voldoen.

Maximaliseer uw beschikbaarheid

Maximaliseer uw beschikbaarheid

Kies voor onze Uptime-services. Optimaliseer uw beschikbaarheid met een Volvo-servicecontract en onze realtime Vehicle Status service. Eventuele kosten zijn op voorhand gekend.

Kies uw financiering en verzekering

Kies uw financiering en verzekering

Volvo Financial Services biedt aantrekkelijke oplossingen voor uw touringcarvloot. U hoeft zelfs geen eigenaar van uw voertuigen te zijn. Handig toch?

Nieuwe Volvo-touringcarreeks

volvo bus care builder

STEL EEN OPLOSSING SAMEN VOOR UW BEDRIJF MET VOLVO BUS CARE

Begin met bouwen
New Coaches video
Waarom Volvo

Waarom Volvo

Er bestaan vele redenen waarom Volvo uw eerste keuze is: veiligheid, comfort en efficiëntie, maar ook betrouwbaarheid en een hoge restwaarde. Maar dat is nog niet alles. We werken aan een continue verbetering zodat Volvo de beste keuze voor uw business is.

Lees meer over Waarom Volvo