Volvo Care

Volvo Care

Ons nieuwe touringcaraanbod maakt het zo veel gemakkelijker om een Volvo-touringcar te kopen, te bezitten en te gebruiken. Dit noemen wij ‘Volvo Care’: producten, services en financiering op nieuwe en slimmere manieren. Kies zelf de perfecte oplossing voor uw business in slechts vier eenvoudige stappen. U hoeft zelfs geen eigenaar van uw Volvo-touringcar te zijn. In plaats daarvan richt u zich op het runnen van uw bedrijf. Wij zorgen voor de rest.

Kies uw touringcar

Kies uw touringcar

Welk model, welke uitrusting en welk comfortniveau passen bij uw activiteiten?

Kies uw lines

Kies uw lines

Optimaliseer uw touringcar en activiteiten met lines bestaande uit een combinatie van voorzieningen en services.

Maximaliseer uw beschikbaarheid

Maximaliseer uw beschikbaarheid

Optimaliseer uw beschikbaarheid dankzij een Volvo-servicecontract en onze realtime Vehicle Status service. Eventuele kosten zijn op voorhand gekend.

Kies uw financiering en verzekering

Kies uw financiering en verzekering

Maak uw keuze uit ons aanbod financieringsmogelijkheden voor de beste bedrijfsoplossing.

Volvo Care

Kies uw touringcar en uitrusting

De eerste keuze is voor het model, hoeveel passagiersstoelen, uitrusting en comfortniveau.

Volvo 9900

Volvo 9900

Bij de nieuwe Volvo 9900 gaat het allemaal om luxe. De Volvo 9900 straalt al van ver karakter, elegantie en veiligheid uit. Uw passagiers genieten van stijlvol reizen in eersteklas comfort. Een touringcar voor de ultieme reis.

Volvo 9700

Volvo 9700

De nieuwe Volvo 9700 is onze meest veelzijdige bus ooit. Welke diensten u ook levert, lijndiensten of een- en meerdaagse reizen, uw passagiers kunnen rekenen op comfort en veiligheid, terwijl uw productiviteit wordt verhoogd. Het is de touringcar voor al uw reizen.

Volvo Care

Kies uw lines

Onze slimme lines bestaande uit voorzieningen en services zijn samengesteld zodat u gemakkelijk de juiste combinatie kan kiezen om uw touringcar en werk te optimaliseren.

Fuel Save Line

Fuel Save Line

Verbeter de efficiëntie en bespaar brandstof. Deze line biedt slimme functies, connected services en een driver training die u een brandstofbesparing van meer dan 10% opleveren. En dit op lange termijn en vanaf de eerste dag.

Safety Pro Line

Safety Pro Line

Verhoog de veiligheid en bescherming van u en uw passagiers. Dit uitgebreide pakket bestaat uit brandbestrijding, Active Safety+, Adaptive Cruise Control, interieurcamera boven de middendeur en de service Safety Zones.

BUSINESS VERSATILITY LINE

BUSINESS VERSATILITY LINE

Bied uw passagiers een volledige ervaring. Deze line bestaat uit een koffiemachine, omvormer met 3 aansluitingen, koelkast, per zijde vergrendelbare en parallel openende bagageluiken en vaste passagiersmonitoren met HDMI-aansluiting.

Audio Line

Audio Line

Passagiers waarderen een goed audiosysteem. Voeg dit waardevolle extraatje toe met onze Audio Line bestaande uit Premium Audio met luidsprekers in elk passagiersservicepaneel, een subwoofer en een extra gidsmicrofoon met aansluiting op de rechter B-stijl.

Scandinavian Line

Scandinavian Line

Verlicht uw chauffeur. Met dit pakket biedt u uw chauffeurs een beter zicht en verlicht u zijn werk verder. Omvat bi-xenon koplampen met sproeiers, statische bochtverlichting, exterieurverlichting boven de middendeur, Volvo Dynamic Steering, geventileerde chauffeursstoel en verwarmbare vloer in de chauffeursslaapcabine.

Luxury Line

Luxury Line

Het pakket voor een luxueuze reiservaring. Leder/textiel bekleding met Comfort Level 3 passagiersstoelen, 40° verstelbare rugleuning met verschuivende zitting, zijwaarts verstelbare passagiersstoelen aan de gangpadzijde, USB-laadaansluitingen in de achterzijde van de passagiersstoelen, opklapbare 19’’ LCD-LED monitoren voor en achter, zonnerolschermen, plissé gordijnen en vloermatten in het gangpad, instappen en bagageruimte.

Volvo Care

Maximaliseer uw beschikbaarheid – kies voor Uptime-services

Kies het meest passende servicecontract voor uw behoeften en eigen bedrijfssituatie

Volvo Gold Contract

Volvo Gold Contract

Een Volvo Gold Contract staat voor totale gemoedsrust. Dit is ons uitgebreidste servicecontract en we hebben het speciaal ontwikkeld om u een maximale beschikbaarheid, brandstofefficiëntie, veiligheid en productiviteit te bieden. Uw voertuig wordt onderhouden met originele Volvo-onderdelen rekening houdend met een op maat gemaakt onderhoudsplan. Reparaties aan het gehele voertuig zijn inbegrepen. Met een vaste maandelijkse prijs betekent dit voor u minder administratie en een gemakkelijke budgettering.

Volvo Blue Contract

Volvo Blue Contract

Een Volvo Blue Contract staat garant voor een betere beschikbaarheid, brandstofefficiëntie en productiviteit voor een vaste prijs. Uw voertuig wordt onderhouden met originele Volvo-onderdelen rekening houdend met een op maat gemaakt onderhoudsplan. Met een vaste maandelijkse prijs betekent dit voor u minder administratie en een gemakkelijke budgettering.

Vehicle Status

Vehicle Status

Dankzij on-demand, realtime informatie over uw voertuigstaat vermijdt u eenvoudig ongeplande stilstand met bijbehorende kosten. Vehicle Status geeft u een uitgebreid overzicht van verschillende geselecteerde parameters voor uw touringcar. Een gele of rode waarschuwing op het chauffeursdisplay wordt ogenblikkelijk aan uw Vehicle Status service en uw verkeerscontrole doorgegeven.

Volvo Care

Financiering en verzekering op maat

Kies uit ons menu van financierings- en verzekeringsopties. U kunt een complete oplossing tegen een vast maandbedrag krijgen en u hoeft niet eens uw touringcar daadwerkelijk te bezitten. In plaats daarvan kunt u zich richten op uw werk, wij zorgen voor de rest.

Kredietaflossing

Kredietaflossing

De gemakkelijke weg naar het eigenaarschap van een Volvo-touringcar. Door maandelijkse aflossingen is de touringcar helemaal van u na de laatste betaling.

Volvo Financial Lease

Volvo Financial Lease

Een efficiënte manier om uw Volvo-touringcar te financieren met vaste maandaflossingen. Aan het einde van het contract betaalt u de restwaarde, verlengt u de leasing of geeft u de touringcar terug.

Volvo Operational Lease

Volvo Operational Lease

Met een busleasing heeft u de touringcar van uw keuze, zonder dat u eigenaar bent. Aan het einde van de vaste leasingtermijn geeft u uw voertuig gewoon aan ons terug.

Volvo Insurance

Volvo Insurance

Met Volvo Insurance geniet u van een eersteklas bescherming. Onze verzekeringsoplossingen op maat zijn afgestemd op uw bedrijfsomstandigheden en specifieke behoeften.

<root />
<root />
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Neem contact met ons op