De Volvo B8R omvat de essentie van ons aanbod voor veeleisende klanten: superieure functionaliteit, passagierscomfort en productiviteit gedurende de gehele levensduur. Betrouwbaar en zuinig. Steden en voorsteden in en uit, en de snelweg op. Dat is de uitstraling en de kern van de Volvo B8R-reeks.

Ware veelzijdigheid

De Volvo B8R-reeks voldoet aan elke behoefte voor regionaal vervoer, forenzen en kortere afstanden voor touringcars. Uitvoeringen met twee of drie assen, lage instap of medium-vloer, automatische transmissie of de gerenommeerde Volvo I-Shift. Het creëren van de perfecte bus is kinderspel.

Brandstofefficiency van wereldklasse

De krachtige 8-liter Euro 6-motor van de Volvo 8900 is net als zijn voorganger met 7 liter koploper als het gaat om zuinig rijden. Daarnaast bieden we een scala aan services waardoor het brandstofverbruik nog verder wordt verlaagd.

Verbeterde chauffeursprestaties

De nieuwe bestuurdersomgeving is een van de best beschikbare op de markt, met ergonomie van wereldklasse, met een door Volvo nauwgezet ontworpen dashboard en uitgebreide individuele aanpassingsmogelijkheden. Eens op de weg zal elke chauffeur de flexibiliteit van de aandrijflijn en het consistente weggedrag waarderen.

Houd uw klant tevreden

Reizen per bus moet plezierig zijn en met de Volvo B8R is dat zeker zo. Elke dag opnieuw, het hele jaar door. Een ontspannen rit is essentieel voor pendelverkeer en Volvo’s uitgebalanceerde chassis zorgt daarvoor. Bovendien blijft, dankzij de beproefde betrouwbaarheid, uw reputatie van punctualiteit gehandhaafd.

Volvo B8R

Voorzieningen

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Maak van de B8R precies de bus die u wilt. Met een lengte tot 14,9 m, een lage instap en uitvoeringen met een medium-vloer is het gemakkelijk de juiste te kiezen.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Met een servicecontract en een onderdelencontract houdt u uw Volvo B8R vele jaren lang op de weg.

Puur vermogen

Puur vermogen

Met de 8-liter Euro 6-motor tot 350 pk kunt u maximaal 10% op uw brandstofkosten besparen.

Volvo Dynamic Steering

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

SERVICES

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Verhoogde bedrijfstijd en efficiency

Met Vehicle Management van Volvo Bus krijgt u voor elk voertuig een individueel service- en onderhoudsplan voor maximale beschikbaarheid en kostenefficiency.

Vehicle Management
LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure als u meer wilt weten over de Volvo B8R.

OVERIGE PRODUCTEN

Volvo B11R
Volvo B11R

Een platform voor perfectie.

Volvo 8900
Volvo 8900

Uw hardwerkende partner.

Volvo 9900
Volvo 9900

Uw dromen komen dichterbij.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen