De Volvo B8R omvat de essentie van ons aanbod voor veeleisende klanten: superieure functionaliteit, passagierscomfort en productiviteit gedurende de gehele levensduur. Betrouwbaar en zuinig. Steden en voorsteden in en uit, en de snelweg op. Dat is de uitstraling en de kern van de Volvo B8R-reeks.

Ware veelzijdigheid

De Volvo B8R-reeks voldoet aan elke behoefte voor regionaal vervoer, forenzen en kortere afstanden voor touringcars. Uitvoeringen met twee of drie assen, lage instap of medium-vloer, automatische transmissie of de gerenommeerde Volvo I-Shift. Het creëren van de perfecte bus is kinderspel.

Brandstofefficiency van wereldklasse

De krachtige 8-liter Euro 6-motor van de Volvo 8900 is net als zijn voorganger met 7 liter koploper als het gaat om zuinig rijden. Daarnaast bieden we een scala aan services waardoor het brandstofverbruik nog verder wordt verlaagd.

Verbeterde chauffeursprestaties

De nieuwe bestuurdersomgeving is een van de best beschikbare op de markt, met ergonomie van wereldklasse, met een door Volvo nauwgezet ontworpen dashboard en uitgebreide individuele aanpassingsmogelijkheden. Eens op de weg zal elke chauffeur de flexibiliteit van de aandrijflijn en het consistente weggedrag waarderen.

Houd uw klant tevreden

Reizen per bus moet plezierig zijn en met de Volvo B8R is dat zeker zo. Elke dag opnieuw, het hele jaar door. Een ontspannen rit is essentieel voor pendelverkeer en Volvo’s uitgebalanceerde chassis zorgt daarvoor. Bovendien blijft, dankzij de beproefde betrouwbaarheid, uw reputatie van punctualiteit gehandhaafd.

Volvo B8R

Voorzieningen

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Maak van de B8R precies de bus die u wilt. Met een lengte tot 14,9 m, een lage instap en uitvoeringen met een medium-vloer is het gemakkelijk de juiste te kiezen.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Met een servicecontract en een onderdelencontract houdt u uw Volvo B8R vele jaren lang op de weg.

Puur vermogen

Puur vermogen

Met de 8-liter Euro 6-motor tot 350 pk kunt u maximaal 10% op uw brandstofkosten besparen.

Volvo Dynamic Steering

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

SERVICES

Request Support Alert

Request Support Alert

Soms gebeurt er iets onverwachts en kan uw chauffeur dringend hulp nodig hebben. Request Support Alert is een alarmfunctie die onmiddellijk een discreet signaal geeft aan de hulpdiensten.

Request Support Alert
Fleet Management

Fleet Management

Met Fleet Management van Volvo hebt u alles steeds onder controle. Zo kent u de status van uw activiteiten, de toestand van uw vloot, ongeplande stilstand en de prestaties van uw chauffeurs op elk moment.

Fleet Management
Vehicle Status

Vehicle Status

De staat van uw voertuigen nauwgezet opvolgen kan u veel geld besparen. Met onze Vehicle Status-service kunt u toekomstige problemen identificeren voordat ze kunnen leiden tot stilstand en onvoorziene reparatiekosten.

Vehicle Status

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure als u meer wilt weten over de Volvo B8R.

OVERIGE PRODUCTEN

Volvo B11R
Volvo B11R

Een platform voor perfectie.

Volvo 8900
Volvo 8900

Uw hardwerkende partner.

Volvo 9900
Volvo 9900

Voor uw ultieme reis.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen