De Volvo B11R vormt de ruggengraat van elk goed bus- en touringcarbedrijf. Of u nu een eersteklas touringcar of een betrouwbare lijndienstbus nodig heeft, de B11R zal uw verwachtingen overtreffen.  De zeer zuinige Euro 6-motor vermindert uw bedrijfskosten, terwijl de superieure Volvo-kwaliteit de garantie vormt voor totale functionaliteit, perfect passagierscomfort en maximale productiviteit gedurende de hele levenscyclus.

betrouwbare bedrijfsresultaten

Een chassis van Volvo geeft u jarenlange bedrijfs- productiviteit. Efficiënte aandrijflijnen met uitmuntende milieuprestaties in combinatie met een robuust frame en een comfortabele ophanging staan borg voor vele jaren van winstgevende exploitatie.     

eersteklas veiligheid

Een touringcar die gebouwd is op een Volvo-chassis, profiteert van een aantal cruciale ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Betrouwbaar rem- en weggedrag zijn de belangrijkste pluspunten van een veilig chassis. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan beschermen verschillende constructievoorzieningen de chauffeur en de inzittenden van andere voertuigen.

Verbeterde chauffeursprestaties

Elke chauffeur zal de B11R waarderen. Door de goede wegligging en de vlotte respons van de krachtige motor voelt u zich één met de bus. De I-Shift-transmissie van Volvo met 12 versnellingen is geoptimaliseerd voor touringcargebruik, en als u Volvo Dynamic Steering specificeert, staat u een excellente rijervaring te wachten.

Milieuprestaties

Met Volvo’s Euro 6-motoren en brandstofbesparende services kunt u tot wel 10% brandstof besparen en de emissies met dezelfde hoeveelheid verminderen. Door de motor iets kleiner te maken zonder afbreuk te doen aan de prestaties hebben we het brandstofverbruik en het gewicht verminderd. Dat is nog eens vermogen op maat.

Volvo B11R

Voorzieningen

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

Voor de B11R kunt u Volvo Dynamic Steering specificeren, waardoor het rijden soepeler en het manoeuvreren gemakkelijker gaat.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Met een Volvo Bus-servicecontract blijft uw Volvo B11R jarenlang als nieuw.

vermogen op maat

vermogen op maat

De 11-liter Euro 6-motor met een vermogen tot 460 pk zorgt ervoor dat het rijden moeiteloos en soepel verloopt. En u kunt nog steeds tot 10% op uw brandstofkosten besparen, in combinatie met onze waardeverhogende services.

Volvo B11R

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

SERVICES

Environmental Zones

Environmental Zones

Een speciale service voor elektrisch-hybride bussen. Met Environmental Zones kunt u een zone opgeven waar uw bussen volledig elektrisch rijden en de dieselmotor wordt uitgeschakeld.

Environmental Zones
Servicecontracten voor elektromobiliteit

Servicecontracten voor elektromobiliteit

Alle elektrische en hybride bussen van Volvo worden online opgevolgd. In combinatie met ons unieke door Volvo ontwikkelde energiebeheer zorgt dat voor de meest gunstige servicecontracten voor elektromobiliteit op de markt.

Servicecontracten voor elektromobiliteit
Safety Zones

Safety Zones

Voorzichtig rijden is veilig rijden. Wilt u uw chauffeur helpen de voorschriften te volgen, dan kunt u zones met een vaste maximumsnelheid definiëren. In de zone kan het voertuig de vooraf ingestelde maximumsnelheid dan gewoon niet overschrijden.

Safety Zones

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure als u meer wilt weten over de Volvo B11R.

OVERIGE PRODUCTEN

Volvo B8R
Volvo B8R

Voor een eersteklas wagenpark.

Volvo 9700
Volvo 9700

Voor al uw reizen.

Volvo 9900
Volvo 9900

Voor uw ultieme reis.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen