De Volvo B11R vormt de ruggengraat van elk goed bus- en touringcarbedrijf. Of u nu een eersteklas touringcar of een betrouwbare lijndienstbus nodig heeft, de B11R zal uw verwachtingen overtreffen.  De zeer zuinige Euro 6-motor vermindert uw bedrijfskosten, terwijl de superieure Volvo-kwaliteit de garantie vormt voor totale functionaliteit, perfect passagierscomfort en maximale productiviteit gedurende de hele levenscyclus.

betrouwbare bedrijfsresultaten

Een chassis van Volvo geeft u jarenlange bedrijfs- productiviteit. Efficiënte aandrijflijnen met uitmuntende milieuprestaties in combinatie met een robuust frame en een comfortabele ophanging staan borg voor vele jaren van winstgevende exploitatie.     

eersteklas veiligheid

Een touringcar die gebouwd is op een Volvo-chassis, profiteert van een aantal cruciale ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Betrouwbaar rem- en weggedrag zijn de belangrijkste pluspunten van een veilig chassis. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan beschermen verschillende constructievoorzieningen de chauffeur en de inzittenden van andere voertuigen.

Verbeterde chauffeursprestaties

Elke chauffeur zal de B11R waarderen. Door de goede wegligging en de vlotte respons van de krachtige motor voelt u zich één met de bus. De I-Shift-transmissie van Volvo met 12 versnellingen is geoptimaliseerd voor touringcargebruik, en als u Volvo Dynamic Steering specificeert, staat u een excellente rijervaring te wachten.

Milieuprestaties

Met Volvo’s Euro 6-motoren en brandstofbesparende services kunt u tot wel 10% brandstof besparen en de emissies met dezelfde hoeveelheid verminderen. Door de motor iets kleiner te maken zonder afbreuk te doen aan de prestaties hebben we het brandstofverbruik en het gewicht verminderd. Dat is nog eens vermogen op maat.

Volvo B11R

Voorzieningen

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

Voor de B11R kunt u Volvo Dynamic Steering specificeren, waardoor het rijden soepeler en het manoeuvreren gemakkelijker gaat.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Met een Volvo Bus-servicecontract blijft uw Volvo B11R jarenlang als nieuw.

vermogen op maat

vermogen op maat

De 11-liter Euro 6-motor met een vermogen tot 460 pk zorgt ervoor dat het rijden moeiteloos en soepel verloopt. En u kunt nog steeds tot 10% op uw brandstofkosten besparen, in combinatie met onze waardeverhogende services.

Volvo B11R

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

SERVICES

LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
I-COACHING

I-COACHING

Rijvaardigheid verhoogt de productiviteit

Bekwame chauffeurs zijn essentieel voor een efficiënte werkwijze. I-Coaching geeft uw chauffeurs directe feedback en richtlijnen voor efficiënter rijden.

I-Coaching
VEHICLE MANAGEMENT

VEHICLE MANAGEMENT

Verhoogde bedrijfstijd en efficiency

Met Vehicle Management van Volvo Bus krijgt u voor elk voertuig een individueel service- en onderhoudsplan voor maximale beschikbaarheid en kostenefficiency.

Vehicle Management

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure als u meer wilt weten over de Volvo B11R.

OVERIGE PRODUCTEN

Volvo B8R
Volvo B8R

Voor een eersteklas wagenpark.

Volvo 9700
Volvo 9700

Overal van A naar B.

Volvo 9900
Volvo 9900

Uw dromen komen dichterbij.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen