De Volvo 8900 voorziet in al uw wensen op het gebied van intercity- en pendelverkeer. De bus koppelt flexibiliteit en een grote reeks modellen aan een sterke focus op kostenbesparing. Onze compacte Euro 6-motor biedt niet alleen uitstekende prestaties en rijeigenschappen maar ook een lager brandstofverbruik. Uw investering verzekert u van een goede beschikbaarheid en een betrouwbaar, veilig voertuig.

Efficiënt brandstofverbruik en lagere operationele kosten

De 8-liter Euro 6-motor van de Volvo 8900 is net als zijn voorganger met 7 liter koploper als het gaat om zuinig rijden. Daarnaast bieden we een scala aan services waardoor het brandstofverbruik nog verder wordt verlaagd.

Veelzijdig in gebruik

De Volvo 8900 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor is deze bus geschikt voor allerlei toepassingen die een maximale productiviteit van uw bedrijf mogelijk maken. Uitvoeringen met twee of drie assen, lage instap of medium-vloer en lengten tot 14,9 m voorzien in alle behoeften.

Betere bestuurdersprestaties

De nieuwe bestuurdersomgeving is van topkwaliteit, met een ergonomie van wereldklasse, en uitgebreide persoonlijke aanpassingsmogelijkheden. Bij medium-vloermodellen kunt u kiezen voor het sensationele Volvo Dynamic Steering. Daarbij komt nog de vermaarde Volvo-veiligheid die meteen vanaf het begin is ingebouwd.

Stem uw passagiers tevreden

De bus nemen zou plezierig moeten zijn, en met de Volvo 8900 is dat zeker zo. Elke dag opnieuw, het hele jaar door. Een comfortabele, ontspannen rit vormt een essentieel onderdeel van forenzen, en het uitgebalanceerde chassis in combinatie met de ergonomische, comfortabele stoelen staan borg voor een plezierige rit.

Volvo 8900

Voorzieningen

Puur vermogen

Puur vermogen

Met de 8-liter Euro 6-motor tot 350 pk kunt u tot 10% op uw brandstofkosten besparen, terwijl u toch beschikt over al het gewenste vermogen en flexibiliteit.

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

Voor uitvoeringen met medium-vloer kunt u Volvo Dynamic Steering specificeren, waardoor het rijden soepeler verloopt en het manoeuvreren veel gemakkelijker gaat.

De bus voor elke chauffeur

De bus voor elke chauffeur

Het stuur, het dashboard en de stoel zijn volledig instelbaar, en zorgen ervoor dat elke chauffeur gemakkelijk de ideale rijhouding kan vinden.

Materialen van de beste keuze

Materialen van de beste keuze

De carrosseriestructuur en het dak zijn gemaakt van aluminium, dat voor 90% kan worden gerecycled. Dit concept vermindert het gewicht en verlaagt het brandstofverbruik en de emissies.

Het betere onderdeel

Het betere onderdeel

De Volvo 8900 deelt 70% van zijn componenten met de Volvo 7900. Zo profiteert u van lagere kosten voor reserveonderdelen en logistiek.

Werkelijke inzetbaarheid

Werkelijke inzetbaarheid

Met een servicecontract en een onderdelencontract houdt u uw Volvo 8900 vele jaren lang op de weg.

Volvo 8900

VOLVO DYNAMIC STEERING

De ultieme rijervaring

Bekijk de video

Services

Coaching Zones

Coaching Zones

Coaching Zones bouwt voort op I-Coaching, de baanbrekende service van Volvo voor onmiddellijke feedback over de rijstijl. U kunt specifieke drempelwaarden voor waarschuwingen instellen voor een bepaald gebied.

Coaching Zones
Verbind met productiviteit

Verbind met productiviteit

Connectiviteit is niets minder dan revolutionaire productiviteit. Met uw voertuigen en chauffeurs online kunt u opvolgen hoe ze presteren. Indien nodig zelfs in realtime. Maak verbinding en maximaliseer uw productiviteit.

Verbind met productiviteit
Gold Servicecontract

Gold Servicecontract

Een Gold Servicecontract biedt u de allerbeste bescherming tegen onvoorziene stilstand en de garantie dat uw bus of touringcar steeds in perfecte staat is.

Gold Servicecontract

DOWNLOADEN

Meer informatie

Download de brochure voor meer informatie over de Volvo 8900.

Andere bussen

Volvo 7900 Hybrid
Volvo 7900 Hybrid

Betrouwbaarheid, zuinigheid en milieuprestaties.

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Geruisloos, schoon en efficiënt.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Voor de slimme stad van de toekomst.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen