De Volvo 7900 Hybrid tilt groene efficiency naar een hoger niveau, en gaat verder dan de Euro 6-wetgeving. Het is de meest brandstofzuinige en betrouwbare hybridebus op de markt, met een besparing tot wel 39%. De nummer 1 onder de hybridebussen als het om beschikbaarheid gaat, die niet onderdoet voor toonaangevende dieselbussen. Nu ook het gelede model met een grotere passagierscapaciteit beschikbaar is, heeft onze hybrideserie alles in huis om de vervanging van uw stadsbussen mogelijk te maken.

Bespaar tot 39% op brandstofkosten

De Volvo 7900 Hybrid heeft zich bewezen als de zuinigste bus op de markt. Volvo's unieke hybride-oplossing heeft zijn uitstekende eigenschappen bewezen, niet alleen in drukke stadscentra maar ook in regionale verbindingen en forensenvervoer. Daarnaast bieden we een scala aan diensten waardoor het brandstofverbruik nog verder wordt verlaagd. Kunt u het zich veroorloven om geen hybride te nemen?

De nummer 1 in beschikbaarheid

De beschikbaarheidsresultaten van de Volvo 7900 Hybrid zijn beter dan die van alle andere hybridebussen en doen zelfs niet onder voor de beste dieselbus. Het zal dus geen verrassing zijn dat er zeer veel vraag naar deze bussen is onder exploitanten en aanbieders van openbaar vervoer in grote steden. Tot nu toe hebben meer dan 40 commerciële klanten uit meer dan 25 landen vele miljoenen kilometers gereden met hybridevoertuigen van Volvo.

Milieuprestaties

De beste manier om de uitstoot te verminderen is het verlagen van het brandstofverbruik en dat is nu net wat de Volvo 7900 te bieden heeft. De CO2-uitstoot wordt gereduceerd met wel 39%. Als u stikstofoxide en deeltjes meerekent, wordt de uitstoot zelfs met bijna 50% verminderd. En in de elektrische modus is de Volvo 7900 Hybrid geruisloos, nog een belangrijk milieuvoordeel.

Een revolutie in rijprestaties

Volvo Dynamic Steering zorgt voor een vlotte besturing van bussen. Het systeem vermindert de belasting van en kwetsuren in nek, schouders en armen aanzienlijk. Dankzij VDS mogen we een duidelijke daling in het aantal ziektedagen en van de rehabilitatiekosten verwachten.

Volvo 7900 Hybrid

De ideale oplossing!

Bekijk de video
Volvo 7900 Hybrid

Uitgebreide capaciteit

In de Volvo 7900 gelede hybride is de passagierscapaciteit uitgebreid naar 154 passagiers. Dat is vier passagiers meer dan bij ons vorige gelede dieselmodel en de hoogste capaciteit van alle beschikbare hybridevoertuigen. Brandstofefficiency en productiviteit worden hiermee naar een ongekend nieuw niveau getild.

Volvo 7900 Hybrid

Voorzieningen

De slimmere motor

De slimmere motor

De aandrijflijn van de Volvo Hybrid bestaat uit een krachtige elektromotor, een compacte 5 liter-dieselmotor die voldoet aan Euro 6 en de Volvo I-Shift-versnellingsbak.

Voor veiligere steden

Voor veiligere steden

Alle Volvo-stadsbussen kunnen worden voorzien van ons nieuwe opsporingssysteem van voetgangers en fietsers.

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering

VDS zorgt voor een moeiteloze besturing bij rotondes en afslaan, en biedt verlichting aan de nek- en schouderspieren van de chauffeur.

Materialen van de beste keuze

Materialen van de beste keuze

De carrosseriestructuur en het dak zijn gemaakt van aluminium, dat voor 90% kan worden gerecycled. Dit concept vermindert het gewicht en verlaagt het brandstofverbruik en de emissies.

Uitgebreide capaciteit

Uitgebreide capaciteit

De Volvo 7900 Hybrid is beschikbaar in een gelede versie met een capaciteit voor maar liefst 154 passagiers.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Volvo-hybrides maken deel uit van onze holistische benadering van duurzame transportoplossingen. Onze partnerschappen met steden over de hele wereld helpen bij het creëren van nieuwe manieren van openbaar vervoer.

ELEKTROMOBILITEIT

ELEKTROMOBILITEIT

De toekomst is Elektrisch

Elektromobiliteit

Services

Driver Training

Driver Training

Er zijn veel redenen om te investeren in opleidingen voor chauffeurs. Zolang er nog geen zelfrijdende bedrijfsvoertuigen zijn, blijven bus- en touringcaroperatoren afhankelijk van toegewijde, opgeleide en professionele chauffeurs.

Driver Training
Safety Zones

Safety Zones

Voorzichtig rijden is veilig rijden. Wilt u uw chauffeurs helpen de voorschriften te volgen, dan kunt u zones met een vaste maximumsnelheid definiëren. In de zone kan het voertuig de vooraf ingestelde maximumsnelheid dan gewoon niet overschrijden.

Safety Zones
Verbind met productiviteit

Verbind met productiviteit

Connectiviteit is niets minder dan revolutionaire productiviteit. Met uw voertuigen en chauffeurs online kunt u opvolgen hoe ze presteren. Indien nodig zelfs in realtime. Maak verbinding en maximaliseer uw productiviteit.

Verbind met productiviteit

DOWNLOADEN

Meer informatie

De belangrijkste voordelen van de Volvo 7900 Hybrid springen meteen in het oog. Hieronder vindt u links naar nog meer kenmerken, feiten en cijfers.

Volvo hybridebussen in Edinburgh

Volvo hybridebussen in Edinburgh

Volvo Bus - Volvo-hybridebussen in Edinburgh

Andere bussen

Volvo 7900 Electric Hybrid
Volvo 7900 Electric Hybrid

Geruisloos, schoon en efficiënt.

Volvo 7900 Electric
Volvo 7900 Electric

Voor de slimme stad van de toekomst.

Volvo 8900
Volvo 8900

Uw hardwerkende partner.

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen