Dummy

Volvo 7900 Electric

Met de Volvo 7900 Electric bussen krijgt u schoon, stil en efficiënt openbaar vervoer. De gloednieuwe Volvo 7900 Electric gelede bus biedt nog meer capaciteit en ons flexibele laadconcept zorgt ervoor dat alle bussen volgens uw huidige planning kunnen blijven rijden. Met onze elektrische bussen, diensten en Volvo als uw partner kan uw stad de volgende stap zetten om echt een klimaatneutrale stad te worden.

Zero-zones

Zero-zones

Bij Volvo willen we steden helpen om 'zero cities' te worden, met nul uitstoot, nul geluidsoverlast, nul files en nul ongevallen. Met onze schone, stille elektrische bussen kunt u aantrekkelijk openbaar vervoer aanbieden dat voldoet aan de strengste eisen op het vlak van emissies en geluid. Tegelijk helpt u het fileprobleem op te lossen. Met geautomatiseerde technologieën zoals geofencing - waarmee Safety Zones ingesteld kunnen worden - en voetgangersdetectie kunt u de algemene verkeersveiligheid in de stad verbeteren.

Probeer onze Zero City-simulator
Bus die een steile helling op rijdt

RIJGEDRAG VOOR VEILIG RIJDEN

Rijden met een Volvo 7900 Electric is een unieke ervaring. De sterk presterende elektrische aandrijving van Volvo en de geoptimaliseerde transmissie leveren een indrukwekkend koppel en rijgedrag om de steilste hellingen veilig op te rijden. De batterijen die op een optimale locatie zijn geplaatst en Volvo Dynamic Steering (VDS) dragen bij aan de uitstekende rijgedrag en de vlotte rijervaring.

Ontdek hoe de Volvo 7900 Electric moeiteloos hellingen op rijdt
Volledige operationele flexibiliteit

Volledige operationele flexibiliteit

Elke activiteit is uniek. De route, het maximale aantal passagiers, het weer en de laadmogelijkheden zijn slechts enkele van de belangrijkste parameters waar rekening mee gehouden moet worden. Daarom bieden we bij Volvo maximale flexibiliteit. Met ons compleet assortiment elektrische bussen, diverse laadmogelijkheden en schaalbaar batterijsysteem kunnen we u een oplossing op maat bieden die perfect aansluit bij uw activiteiten, met de juiste capaciteit en flexibiliteit de klok rond.

Ontspannen passagier aan boord van de Volvo 7900 Electric

Stil comfort

Rijden in een Volvo 7900 Electric is een stille en comfortabele ervaring voor iedereen. De bus verwelkomt uw passagiers met een stille en zachte aankomst bij de bushalte. In het stille interieur kunnen ze moeiteloos met elkaar praten of muziek beluisteren tijdens de rit. De uitzonderlijk kalme, stille werkruimte levert ook voordelen op voor de chauffeur, die minder stress en meer werkcomfort ervaart. De stille aandrijving reduceert ook het geluid voor omwonenden langs de route. Zo kan de bus dus dichter komen bij plaatsen waar mensen wonen en werken.

Dummy

Laden in alle flexibiliteit

Volvo biedt een flexibel laadconcept waarmee zowel met een panto als met een kabel opgeladen kan worden. U kunt laden wanneer dat het beste in uw schema, planning en activiteiten past. Onderweg, tijdens pauzes, buiten piekmomenten of 's nachts - in elke gewenste combinatie.

Laden en batterijen
Dummy

Volvo Turnkey

Met een Volvo Turnkey-oplossing krijgt u een gegarandeerde werking tegen een vaste kostprijs per km. Deze totaaloplossing omvat alles van voertuigen, infrastructuur en batterijbeheer tot voertuigonderhoud en herstellingen tegen een vaste maandelijkse prijs.

Volvo Turnkey
Dummy

Toekomstgerichte technologieën

Volvo is al jarenlang pionier op het vlak van oplossingen voor e-mobiliteit. We hebben al heel wat ervaring opgebouwd in de volledige Volvo Group. We werken nauw samen met toonaangevende steden om duurzame en toekomstgerichte systemen voor elektrische bussen te ontplooien.

De Zero City door Volvo Bus

Ontdek Volvo e-mobility

Volvo e-mobiliteit