ons aanbod

Houd uw klant tevreden

Volvo biedt complete oplossingen voor stedelijk en regionaal vervoer, alsook touringcaractiviteiten. Ons aanbod omvat niet alleen voertuigen maar ook een complete reeks diensten die meerwaarde bieden, van financiering tot onderhoud, online rapporten en revisie. Met Volvo als uw partner houdt u uw productiviteit op peil en uw passagiers tevreden.
Bussen

Bussen

Oplossingen voor uw stad

Efficiënt openbaar vervoer is essentieel voor een duurzame stedelijke groei en een betere volksgezondheid. Volvo biedt de voertuigen, services en infrastructuur die u nodig heeft om een verbetering te realiseren. De toekomst is hier en nu.

Bussen
Touringcars

Touringcars

Verfijning, ontspanning en voldoening

Reizen per touringcar is de veiligste manier van reizen over de weg. Het is ook uiterst comfortabel. Maak kennis met onze reeks touringcars waarmee u meer passagiers ontspannen kunt laten genieten van de veiligheid van Volvo.

Touringcars
CHASSIS

Chassis

Solide platforms voor een winstgevende onderneming

Volvo loopt al bijna een eeuw voorop als het gaat om betrouwbare voertuigen die uitstekend presteren. Onze chassistechnologie is de perfecte mix van ervaring, innovatie en ingebouwde productiviteit.

Chassis
Services

Services

Volvo tot uw dienst

Met Volvo als uw partner vindt u nieuwe manieren om uw onderneming te verbeteren. Onze uitgebreide diensten met toegevoegde waarde nemen u risico's en denkwerk uit handen. Investeer in beschikbaarheid en tevredenheid van uw passagiers.

Services
E-mobility

E-mobility

maak uw zero city met Volvo

Steden over de hele wereld staan voor grote uitdagingen op het vlak van luchtkwaliteit, omgevingslawaai en druk verkeer. Bij Volvo zijn we ervan overtuigd dat we een verschil kunnen maken. Hoe? Dankzij duurzame transportoplossingen. 

E-mobility