Noteer dit Volvo bus event alvast in uw agenda!

Met genoegen nodigen wij u uit op woensdag 27 maart voor een speciaal event. U maakt er kennis met het volledig nieuwe gamma Volvo 9900 en 9700 touringcars en hun ongekende efficiency, comfort en veiligheid.

Volvo-new-coach-launch

Volvo-new-coach-launch

De Volvo 9900 werd in Hannover (IAA) bekroond met de Sustainable Bus Award 2019 en het nieuwe gamma Volvo coaches ontving onlangs de prestigieuze prijs Coach of the Year 2019 in Spanje.

We presenteren ook onze services die zijn ontwikkeld om het u als eigenaar van een Volvo-touringcar gemakkelijker te maken. De producten en services zijn op een nieuwe en slimmere manier geïntegreerd om te voldoen aan de dagelijkse eisen van uw bedrijf.

Het evenement vindt plaats op onze unieke Volvo Trucks site te Gent/Oostakker.
We beloven een inspirerende reis met presentatie van de nieuwe producten en voorzieningen, een uniek Volvo Trucks fabriek bezoek, en uiteraard de mogelijkheid om proefritten te maken. Een lunch wordt voorzien. Keuze uit voormiddag- en namiddagsessie

Bent u een touringcarbedrijf en heeft u hiervoor interesse?

Stuur een mail naar veerle.ringoir@volvo.com

Related News

Nieuwe Volvo 9900 voor Alk Reizen

Op 28 januari 2020 leverden we deze prachtige Volvo 9900 - 13m aan Alk Reizen. Dit is de tweede Volvo touringcar in hun wagenpark.

...

Eerste Volvo hybride bussen voor MIVB-STIB worden geleverd

De eerste Volvo 7900 hybride bussen voor MIVB-STIB worden geleverd. Begin november gaan ze in dienst. In totaal zullen de komende maanden 110 bussen worden geleverd....

The next step: Arriva en Volvo realiseren volledige elektrische stadsdienst Leiden

Volvo zet voet aan wal in Nederland met volledig schoon en stil busvervoer...