Eerste Volvo hybride bussen voor MIVB-STIB worden geleverd

De eerste Volvo 7900 hybride bussen voor MIVB-STIB worden geleverd. Begin november gaan ze in dienst. In totaal zullen de komende maanden 110 bussen worden geleverd.
Volvo 7900

In de Belux regio heeft Volvo Bus de voorbije jaren een sterke focus gelegd op Electromobility (hybride bussen met of zonder externe bijlading en volledig elektrische bussen).

Dit heeft zijn vruchten afgeworpen.

Na aflevering van deze bestelling zal Volvo Bus de voorbije jaren in België en Luxemburg in totaal een 300-tal bussen geleverd hebben. Het aandeel Electromobility (bussen) hierin bedraagt 94 %.

Ook zal komende tijd meer focus gelegd worden op de verkoop van het nieuwe gamma Volvo touringcars.

Related News

België gaat door met het elektrificeren van het openbaar vervoer - Volvo Bus ontvangt order voor 64 hybride bussen

Volvo Bus heeft opnieuw een grote order voor elektrische bussen ontvangen van de Belgische vervoersbedrijf OTW. De order voor 64 bussen is de grootste order tot nu toe voor Volvo's nieuwste zelfladende hybride-elektrische bus, de Volvo 7900 ...

Nieuwe Volvo 9900 voor Alk Reizen

Op 28 januari 2020 leverden we deze prachtige Volvo 9900 - 13m aan Alk Reizen. Dit is de tweede Volvo touringcar in hun wagenpark.

...

Noteer dit Volvo bus event alvast in uw agenda!

Met genoegen nodigen wij u uit op woensdag 27 maart voor een speciaal event. U maakt er kennis met het volledig nieuwe gamma Volvo 9900 en 9700 touringcars en hun ongekende efficiency, comfort en veiligheid.

...

Volvo Bus

Volvo Bus

Neem contact op

Contact opnemen