SERVICENETWERK

SERVICE NETWORK

Een wereldwijd service netwerk waarop u kunt vertrouwen

Met onze Genuine Volvo Service kunt u erop vertrouwen dat uw voertuig altijd optimaal wordt onderhouden. En u kunt er van op aan dat we altijd gebruik maken van originele Volvo onderdelen om de prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen voor een verbeterde beschikbaarheid en productiviteit. Dus als u de zorg van uw voertuig aan ons overlaat, kunt u zich op uw zaken concentreren.

Zoek de dichtstbijzijnde werkplaats

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Nu hulp nodig? Hulp is slechts één telefoontje verwijderd, dag en nacht, 365 dagen per jaar.

+32 9 255 67 11

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Ervaar het echte verschil

Originele Volvo-onderdelen

SERVICES

Request Support Alert

Request Support Alert

Soms gebeurt er iets onverwachts en kan uw chauffeur dringend hulp nodig hebben. Request Support Alert is een alarmfunctie die onmiddellijk een discreet signaal geeft aan de hulpdiensten.

Request Support Alert
Vehicle Status

Vehicle Status

De staat van uw voertuigen nauwgezet opvolgen kan u veel geld besparen. Met onze Vehicle Status-service kunt u toekomstige problemen identificeren voordat ze kunnen leiden tot stilstand en onvoorziene reparatiekosten.

Vehicle Status
Beheer uw zones

Beheer uw zones

Zone Management van Volvo is gebaseerd op geofencing. In plaats van een voertuig gewoon te volgen en te registreren wanneer het een grens overschrijdt, kunnen we de parameters aan boord van het voertuig wijzigen en het gedrag in een zone beheren.

Beheer uw zones