ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Ervaar het echte verschil. De moeite waard.

Een origineel Volvo-onderdeel heeft precies dezelfde kwaliteit als het originele onderdeel dat werd gemonteerd bij het bouwen van de bus. Het is specifiek ontwikkeld voor een lange levensduur met volledige garantie voor minimale problemen en maximale beschikbaarheid.

Veiliger

Veiliger

Een van de belangrijkste redenen voor originele onderdelen is de veiligheid. Originele Volvo-onderdelen kennen slechts één kwaliteitsniveau. We behouden dit door zelf elk onderdeel te ontwerpen, te controleren, te testen en nogmaals te testen tegen dezelfde hoge norm als het voertuig zelf. Alles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan het hoge veiligheidsniveau waar Volvo wereldwijd om bekend staat.

Zuiniger rijden

Zuiniger rijden

De juiste onderdelen dragen niet alleen bij tot een betrouwbare werking. Ze zijn ook van invloed op de motorprestaties, het brandstofverbruik en daardoor op de uitstoot van CO2 en andere
emissies. Als u originele Volvo-onderdelen monteert, kent u het resultaat: blijvend laag brandstofverbruik, superieure milieuprestaties en een duidelijk
bedrijfsvoordeel.

Winstgevender

Winstgevender

Een nagemaakt onderdeel lijkt wellicht aantrekkelijk, maar voldoet dit echt aan de tolerantiemarges van Volvo? Als dat niet het geval is, zal het niet goed passen met meer slijtage tot gevolg.
Originele Volvo-onderdelen worden ontworpen voor een maximale bedrijfstijd, brandstofefficiency en veiligheid: essentiële factoren voor een gezonde en kostenefficiënte bedrijfsvoering.

Zoek de dichtstbijzijnde werkplaats

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Nu hulp nodig? Hulp is slechts één telefoontje verwijderd, dag en nacht, 365 dagen per jaar.

+32 9 255 67 11

ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

Betrouwbare kwaliteit tegen een goede prijs

Originele Volvo-ruilonderdelen
Beschikbaarheid garanderen met Volvo-onderhoudscontracten

Beschikbaarheid garanderen met Volvo-onderhoudscontracten

Volvo Bus - Beschikbaarheid garanderen met Volvo-onderhoudscontracten

SERVICES

Environmental Zones

Environmental Zones

Een speciale service voor elektrisch-hybride bussen. Met Environmental Zones kunt u een zone opgeven waar uw bussen volledig elektrisch rijden en de dieselmotor wordt uitgeschakeld.

Environmental Zones
Fleet Management

Fleet Management

Met Fleet Management van Volvo hebt u alles steeds onder controle. Zo kent u de status van uw activiteiten, de toestand van uw vloot, ongeplande stilstand en de prestaties van uw chauffeurs op elk moment.

Fleet Management
Driver Training

Driver Training

Er zijn veel redenen om te investeren in opleidingen voor chauffeurs. Zolang er nog geen zelfrijdende bedrijfsvoertuigen zijn, blijven bus- en touringcaroperatoren afhankelijk van toegewijde, opgeleide en professionele chauffeurs.

Driver Training