ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Ervaar het echte verschil. De moeite waard.

Een origineel Volvo-onderdeel heeft precies dezelfde kwaliteit als het originele onderdeel dat werd gemonteerd bij het bouwen van de bus. Het is specifiek ontwikkeld voor een lange levensduur met volledige garantie voor minimale problemen en maximale beschikbaarheid.

Veiliger

Veiliger

Een van de belangrijkste redenen voor originele onderdelen is de veiligheid. Originele Volvo-onderdelen kennen slechts één kwaliteitsniveau. We behouden dit door zelf elk onderdeel te ontwerpen, te controleren, te testen en nogmaals te testen tegen dezelfde hoge norm als het voertuig zelf. Alles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan het hoge veiligheidsniveau waar Volvo wereldwijd om bekend staat.

Zuiniger rijden

Zuiniger rijden

De juiste onderdelen dragen niet alleen bij tot een betrouwbare werking. Ze zijn ook van invloed op de motorprestaties, het brandstofverbruik en daardoor op de uitstoot van CO2 en andere
emissies. Als u originele Volvo-onderdelen monteert, kent u het resultaat: blijvend laag brandstofverbruik, superieure milieuprestaties en een duidelijk
bedrijfsvoordeel.

Winstgevender

Winstgevender

Een nagemaakt onderdeel lijkt wellicht aantrekkelijk, maar voldoet dit echt aan de tolerantiemarges van Volvo? Als dat niet het geval is, zal het niet goed passen met meer slijtage tot gevolg.
Originele Volvo-onderdelen worden ontworpen voor een maximale bedrijfstijd, brandstofefficiency en veiligheid: essentiële factoren voor een gezonde en kostenefficiënte bedrijfsvoering.

Zoek de dichtstbijzijnde werkplaats

  

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Nu hulp nodig? Hulp is slechts één telefoontje verwijderd, dag en nacht, 365 dagen per jaar.

+32 9 255 67 11

ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

ORIGINELE VOLVO-RUILONDERDELEN

Betrouwbare kwaliteit tegen een goede prijs

Originele Volvo-ruilonderdelen
Beschikbaarheid garanderen met Volvo-onderhoudscontracten

Beschikbaarheid garanderen met Volvo-onderhoudscontracten

Volvo Bus - Beschikbaarheid garanderen met Volvo-onderhoudscontracten

SERVICES

SERVICECONTRACTEN

SERVICECONTRACTEN

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een servicecontract biedt een aanzienlijke verbetering van de bedrijfstijd en de beschikbaarheid tegen een vast maandbedrag. Leverbaar op drie niveaus.

Servicecontracten
LEVERING VAN ONDERDELEN

LEVERING VAN ONDERDELEN

Zorgen voor beschikbaarheid van onderdelen

Een onderdelencontract garandeert de beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen en de juiste hoeveelheid onderdelen op voorraad, waardoor de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Levering van onderdelen
RENOVEREN

RENOVEREN

Uw Volvo blijft zo goed als nieuw

Door renovatie wordt de levensduur van uw Volvo-bus of -touringcar verlengd. De interne, externe en mechanische renovaties zorgen voor een langere levensduur.

Renoveren